Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Επίθεση με μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας!

Η επίθεση κράτησε για λίγη ώρα!

20 Ιουνίου 2019 07:26
Επίθεση με μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας!

Νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε κατά διμοιρίας των ΜΑΤ, τα ξημερώματα της Πέμπτης από αγνώστους στην Αθήνα.

Στις 03:15, άγνωστοι επιτέθηκαν στα ΜΑΤ επί της Χαριλάου Τρικούπη, πετώντας βόμβες μολότοφ. Η επίθεση κράτησε για λίγη ώρα, με τους αγνώστους να πετούν μολότοφ, χωρίς όμως ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Έχουν γίνει συνήθεια οι επιθέσεις από κουκουλοφόρους σε ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας, ειδικά αυτόν τον μήνα, καθώς έχουν σημειωθεί αρκετές επιθέσεις στους δρόμους γύρω από τα Εξάρχεια, με δύο συλλήψεις μάλιστα, την τελευταία φορά.

Ωστόσο, από την τελευταία επίθεση των κουκουλοφόρων τα ξημερώματα, δεν έχει γίνει γνωστό προς το παρόν, αν έγιναν συλλήψεις ή προσαγωγές από την αστυνομία.

Στις προσαγωγές για την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και ο γιος του Νίκου Βούτση!

Επίθεση σημειώθηκε κατά των ΜΑΤ με μολότοφ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ! Σε πόσες προσαγωγές προχώρησαν οι αρχές; Ανάμεσα στους προσαχθέντες ήταν και ο γιος γιος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση!

Ωστόσο τόσο ο Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής όσο και οι υπόλοιποι έξι προσαχθέντες στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Σε επτά προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ μετά την επίθεση ομάδας αγνώστων το βράδυ του Σαββάτου στους άνδρες των ΜΑΤ που φυλάσσουν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Η επίθεση σημειώθηκε περίπου 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα με τους αστυνομικούς να απαντούν με χρήση χημικών.

Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές σε τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο, καθώς και σε μια μοτοσυκλέτα ενώ οι κουκουλοφόροι διέφυγαν στα στενά του Ψυρρή.

Συνεργάτες του προέδρου της Βουλής σχολίαζαν για την προσαγωγή του γιου του Νίκου Βούτση ότι «δεν είχε καμά σχέση με τον χώρο και τον χρόνο των επεισοδίων γι' αυτό και δεν υπήρξε καμία κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερος»

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Καιρός: Σήμερα Πέμπτη 20/06 αναμένουμε πάλι βροχές!

Πέθανε ο Τάκης Μπενάς!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share