Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

Ισπανία: Αγνοούνται τουλάχιστον 20 μετανάστες που επέβαιναν σε σκάφος!

Έχουν διασωθεί 27 άτομα..

20 Ιουνίου 2019 00:25
Ισπανία: Αγνοούνται τουλάχιστον 20 μετανάστες που επέβαιναν σε σκάφος!

Στην Ισπανία αγνοούνται τουλάχιστον 20 μετανάστες που επέβαιναν σε σκάφος!

Το σκάφος με 49 άτομα επιβαίνοντες μετανάστες αναφέρθηκε ότι αγνοείται χθες Τρίτη, μετά από την αναχώρησή του από το βορειοανατολικό Μαρόκο, σύμφωνα με τις υπηρεσίες διάσωσης.

Οι ισπανικές υπηρεσίες διάσωσης αναζητούν τουλάχιστον 20 ανθρώπους που επέβαιναν σε ένα σκάφος που μετέφερε μετανάστες και εντοπίστηκε να πλέει ακυβέρνητο στην Μεσόγειο. Είχε προηγηθεί η διάσωση 27 ανθρώπων που βρίσκονταν ακόμη στο σκάφος από ένα επιβατηγό πλοίο.

Ισπανία μετανάστες

Ένα επιβατηγό πλοίο εντόπισε το σκάφος σήμερα το απόγευμα, διασώζοντας 27 άτομα, εκ των οποίων έξι μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο.

Σύμφωνα με πρόσφατο απολογισμό του υπουργείου Εσωτερικών της Ισπανίας, το 2018 αυξήθηκαν στους σχεδόν 57.500 οι παράτυποι μετανάστες που έφτασαν στη χώρα, από 22.000 την αμέσως προηγούμενη χρονιά.

Οι αρχές του Μαρόκου, από την άλλη, απέτρεψαν το 2018 περίπου 89.000 "απόπειρες παράνομης μετανάστευσης" – από αυτούς τους ανθρώπους, οι 29.000 εντοπίστηκαν και διασώθηκαν στη θάλασσα.

Λιγότεροι από 23.000 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν επιχειρήσει μέχρι τώρα εντός του 2019 να φτάσουν στην Ευρώπη δια θαλάσσης, σύμφωνα με στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών.

Σοκ στην Ισπανία: Ταύρος σκότωσε 60χρονο εθελοντή σε φεστιβάλ! (Video)

Ταύρος νεκρός Ισπανία

Τραγικό θανατο βρήκε ένας εθελοντής που δέχθηκε επίθεση από ταύρο σημαδεύτηκε το φεστιβάλ Fiestas del Toro στην Ισπανία.

Στο βίντεο φαίνεται ο 60χρονος «τοριλέρο», όπως είναι η ονομασία των εθελοντών που βοηθούν στις ταυρομαχίες, να ανοίγει την πόρτα πίσω από την οποία βρισκόταν ο ταύρος.

Αν και το ζώο αρχικά κατευθύνθηκε προς το κέντρο της αρένας, στην οποία βρίσκονταν περίπου 2.000 θεατές, στη συνέχεια φαίνεται να κάνει μια στροφή και να πέφτει με ορμή στον 60χρονο ο οποίος δεν προλαβαίνει να αντιδράσει.

Ο ταύρος φαίνεται να χτυπάει τον 60χρονο τόσο δυνατά ώστε να τον πετάει στον αέρα με τους θεατές να ουρλιάζουν από τρόμο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο κέντρο πρώτων βοηθειών πηγές λένε ότι τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά και δεν είχε καμία πιθανότητα επιβίωσης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Τάκης Μπενάς!

ΗΠΑ: Εκτροχιάστηκε τρένο με όπλα και εκρηκτικά!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share