Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΗΠΑ: Εκτροχιάστηκε τρένο με όπλα και εκρηκτικά!

Υπάρχει διαρροή επικίνδυνων υλικών!

19 Ιουνίου 2019 23:16
ΗΠΑ: Εκτροχιάστηκε τρένο με όπλα και εκρηκτικά!

Τρόμος με εκτροχιασμό τρένου, το οποίο μετέφερε στα βαγόνια του χειροβομβίδες στις ΗΠΑ!

Έχει σημάνει συναγερμός!

Ο εκτροχιασμός είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή, ενώ οι αρχές προειδοποιούν τους πολίτες να μην πλησιάσουν στο σημείο.

Επίσης, εκτρέπεται και η κυκλοφορία των οχημάτων από τους γύρω αυτοκινητόδρομους.

ΗΠΑ εκτροχιασμός

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες, ενώ ο σερίφης της περιοχής ανακοίνωσε ότι υπάρχει διαρροή «επικίνδυνων υλικών».

Να σημειωθεί ότι η νιτρική αμμωνία είναι είδος λιπάσματος, το οποίο όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή εκρηκτικών.

Όπως, όμως, ξεκαθαρίστηκε, τα πυρομαχικά «βρίσκονταν στο άλλο άκρο του τρένου, μακριά από το κομμάτι που εκτροχιάστηκε».

ΗΠΑ: Βρήκαν θραύσματα νάρκης που μοιάζουν με Ιρανική!

ΗΠΑ Ιράν

Εμπειρογνώμονες του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, οι οποίοι διερευνούν την επίθεση που έγινε στο ιαπωνικό δεξαμενόπλοιο Kokura Courageous στις 13 Ιουνίου στην Θάλασσα του Ομάν "συνέλεξαν βιομετρικά στοιχεία, κυρίως δακτυλικά αποτυπώματα όπως και αποτυπώματα χεριών, τα οποία θα μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν σε μια ποινική έρευνα κατά των ατόμων που ευθύνονται", δήλωσε σήμερα ο αξιωματικός του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού Σον Κίντο σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από τη Φουτζέιρα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου βρίσκεται αγκυροβολημένο το δεξαμενόπλοιο.

Οι ειδικοί του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ παρουσίασαν επίσης θραύσματα μαγνητικής νάρκης και μαγνήτη που αφαίρεσαν από το δεξαμενόπλοιο, σημειώνοντας ότι η νάρκη αυτή φέρει εκπληκτική ομοιότητα με τις ιρανικές.

"Η μαγνητική νάρκη που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση είναι αναγνωρίσιμη και επίσης φέρει εκπληκτική ομοιότητα με τις ιρανικές νάρκες που έχουν ήδη εκτεθεί δημοσίως στις ιρανικές στρατιωτικές παρελάσεις", σημείωσε κατά την ίδια συνέντευξη Τύπου ο Σον Κίντο, επικεφαλής ομάδας δυτών διάσωσης με εξειδίκευση στις εκρηκτικές ύλες της Κεντρικής Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων (NAVCENT) των ΗΠΑ από τις εγκαταστάσεις της στο λιμάνι της Φουτζέιρα.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share