Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δημήτρης Κουφοντίνας - Εισαγγελία Βόλου: Να μην δοθεί άδεια!

Να μην εξεταστεί καν το αίτημα άδειας!

19 Ιουνίου 2019 17:54
Δημήτρης Κουφοντίνας - Εισαγγελία Βόλου: Να μην δοθεί άδεια!

Για την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα η Εισαγγελία του Βόλου θεωρεί ότι δεν πρέπει να εξεταστεί καν το αίτημα χορήγησης άδειας!

Κι αυτό γιατί επικαλείται την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε πρόσφατα (όπως και σε άλλους κρατούμενους) για στάση σε ...βαθμό κακουργήματος.

Παρά την πρόσφατη αναιρετική απόφαση του Αρείου Πάγου στο δικαστικό βούλευμα με το οποίο του είχε απορριφθεί το σχετικό αίτημά του -που τον οδήγησε σε απεργία πείνας, η εισαγγελία του Βόλου έχει την άποψη ότι δεν πρέπει καν να εξεταστεί το νέο αίτημα για τη χορήγηση της άδειας,σύμφωνα με το ΈΘΝΟΣ.

Συγκεκριμένα στον Δημήτρη Κουφοντίνα αποδίδεται η κατηγορία της απλής συνέργειας (δια ψυχικής συνδρομής) σε βαθμό κακουργήματος στη στάση κρατουμένων που μάλιστα φέρεται να έγινε σε άλλο κτίριο της φυλακής, επειδή συνυπέγραψε ανακοίνωση συμπαράστασης με άλλους συγκρατουμένους του σε απεργό πείνας.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Ξανά στο νοσοκομείο!

Στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου, μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί ο καταδικασμένος τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη, ύστερα από αδιαθεσία την οποία αισθάνθηκε στις Φυλακές Κασσαβέτειας, όπου κρατείται.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr, ο «Λουκάς της 17 Ν» μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε αναπηρικό καροτσάκι.

Αυτή την ώρα υποβάλλεται σε αναλυτικές εξετάσεις για να κριθεί η περίπτωση νέας νοσηλείας του, ύστερα από την 21ημερη απεργία πείνας, η οποία ταλαιπώρησε την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βγήκε από την ενταντική ο Κουφοντίνας!

Δημήτρης Κουφοντίνας: Σταματά την απεργία πείνας μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share