Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Σε θέλω χωρίς όρια"..σοκάρουν τα μηνύματα της δασκάλας προς τον μαθητή της!

Ο μαθητής είναι μόνο 13 ετών!

19 Ιουνίου 2019 17:30

Απίστευτα είναι τα μηνύματα μιας δασκάλας και το περιεχόμενο τους! Ο μαθητής της ήταν μόνο 13 ετών και του έστελνε πολύ προχωρημένα μηνύματα, χαρακτηριστικά: "Σε θέλω χωρίς όρια"!

Η Μπρίτανι Ζαμόρα, η οποία σημειωτέον είναι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια κατηγορείται ότι διατηρούσε πολύμηνο δεσμό με έναν από τους μαθητές της τάξης της, ενώ σαν αποδεικτικά στοιχεία παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο τα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που αντάλλασσε με το ανήλικο αγόρι.

Αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεών της βρέθηκε η 28χρονη δασκάλα της 6ης τάξης του δημοτικού σχολείου Las Bricas στην πολιτεία της Αριζόνα, αφού παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου την ενοχή για τη σύναψη ερωτικής σχέσης με έναν 13χρονο μαθητή της.

Η σχέση της 28χρονης δασκάλας με το νεαρό μαθητή αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2018 όταν η μητέρα του τελευταίου διαπίστωσε την ύπαρξη των επίμαχων μηνυμάτων στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού, ενώ ακολούθησε τόσο η απομάκρυνσή της από το σχολικό περιβάλλον όσο και η ποινική δίωξη εναντίον της για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Η Ζαμόρα παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστή τη σχέση της με τον 13χρονο μαθητή και κρίθηκε ένοχη για τις κατηγορίες που της αποδίδονται, με την ποινή της να αναμένεται να ανακοινωθεί στις 12 Ιουλίου.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έγιναν γνωστά κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, η 28χρονη δασκάλα είχε συνευρεθεί επανειλημμένα με τον μαθητή εντός της σχολικής αίθουσας, ενώ σε μία περίπτωση δεν δίστασε να ερωτοτροπήσει μαζί του μπροστά σε έναν ακόμα ανήλικο μαθητή.

Και δεύτερο κρούσμα! Δασκάλα κλείδωσε στην τάξη μαθήτρια!

Το περιστατικό έρχεται στη δημοσιότητα μετά από το αντίστοιχο της Ρόδου.

Συγκεκριμένα γονείς καταγγέλλουν ότι δασκάλα κλείδωσε την κόρη τους, μαθήτρια της Δ' Δημοτικού, στην τάξη ενώ υπήρξε προσπάθεια από τη διεύθυνση του σχολείου να αποκρύψει το γεγονός. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 η μητέρα της 10χρονης μαθήτριας αναφέρει: «Από μόνο του το γεγονός ότι ένα παιδάκι υπήρξε κλειδωμένο μόνο του για 10 -12 λεπτά σε μια τάξη είναι τραυματικό. Δείχνει μέγιστη αμέλεια από την πλευρά του εκπαιδευτικού».

Το περιστατικό συνέβη στις 29 Μαΐου όταν μαθήτρια της τετάρτης δημοτικού κλειδώθηκε από δασκάλα στην αίθουσα. Όπως καταγγέλλουν οι γονείς «υπήρξε απαξίωση του γεγονότος, υποτίμηση του περιστατικού, αρχικά αρνήθηκαν ότι το παιδί κλειδώθηκε με υπαιτιότητα της δασκάλας, μέμφονταν το παιδί και υποστήριζαν ότι ενδεχομένως να κλειδώθηκε από μόνη της».

Όταν η μικρή έμεινε μόνη της στην τάξη, έφθασε με καρέκλα στο παράθυρο της τάξης, το ξεκλείδωσε και κρέμασε το κεφάλι της ζητώντας βοήθεια. Έπειτα από 15 λεπτά εγκλεισμού το κοριτσάκι απεγκλωβίστηκε τυχαία από άλλη δασκάλα που βρήκε τα κλειδιά και ξεκλείδωσε την πόρτα

«Δεν διαισθάνονταν ούτε τον κίνδυνο που διέτρεξε το παιδί, το οποίο θα μπορούσε να είχε πάθει κάτι πάρα πολύ σοβαρό Επέπλητταν συνέχεια το παιδί μέχρι που εξαναγκάστηκα να υποβάλω μήνυση και ακολουθήθηκε αυτόφωρη διαδικασία» τόνισε η μητέρα της 10χρονης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share