Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Νευριασμένος άνδρας έσπασε τζαμαρία στο ΙΚΑ Τούμπας! (Video)

Χαμός!

19 Ιουνίου 2019 13:34
Θεσσαλονίκη: Νευριασμένος άνδρας έσπασε τζαμαρία στο ΙΚΑ Τούμπας! (Video)

«Γυαλιά καρφιά» τα έκανε σήμερα το πρωί ένας εξαγριωμένος άνδρας στο ΙΚΑ της Τούμπας στην Θεσσαλονίκη, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως ξαφνικά «του γύρισε το μυαλό», άρχισε να φωνάζει και έσπασε με τα χέρια του μια τζαμαρία.

Ο άνδρας, φανερά εκνευρισμένος, όπως περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες στο Thesstoday.gr, βγήκε εκτός ελέγχου, καθώς, όπως ο ίδιος φώναζε, «τον ταλαιπωρούσαν 10 μέρες για ένα χαρτί».

Στο σημείο δημιουργήθηκε αναστάτωση. Έντρομοι οι υπάλληλοι έκλεισαν τα γραφεία και κάλεσαν την αστυνομία. Άφωνοι παρακολουθούσαν το επεισόδιο οι πολίτες που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην υπηρεσία.

Μάλιστα, με αφορμή τον εξαγριωμένο πολίτη πολλοί από τους ασφαλισμένους άρχισαν να κάνουν τα δικά τους παράπονα, λέγοντας πως σκόπιμα γίνονται καθυστερήσεις για να μην εξυπηρετηθούν, ενώ πολλοί από αυτούς δυσανασχέτησαν με το γεγονός ότι έπρεπε να παραμείνουν κλειδωμένοι μέσα στα γραφεία του ΙΚΑ μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Πηγή: thesstoday

Θεσσαλονίκη: Χωρίς ντελίβερι σήμερα η συμπρωτεύουσα!

Στους δρόμους βγαίνουν ξανά την Τετάρτη οι ντελιβεράδες πραγματοποιώντας μοτοπορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Η μοτοπορεία των εργαζομένων στον κλάδο του Επισιτισμού-Τουρισμού και των Ξενοδοχείων θα ξεκινήσει από τη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αγίας Σοφίας στις 10:30.


Μεταξύ των αιτημάτων των ντελιβεράδων είναι η πλήρης ασφάλισης για όλους, η πληρωμή δώρων, αδειών, επιδόματος άδειας, η πληρωμή υπερωριών και προσαυξήσεων για εργασία τη νύχτα, Κυριακές και αργίες.

Παράλληλα οι εργαζόμενοι στον κλάδο επισιτισμού ζητούν την καταβολή της μηνιαίας αποζημίωσης 15% σε όλους τους διανομείς που εργάζονται με δικό τους μηχανάκι καθώς και η υποχρεωτική παροχή των Μέσων Ατομικής Προστασίας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θεσσαλονίκη: Άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει στο Ωραιόκαστρο!

Θεσσαλονίκη: “Eγκαταλείπει” το Airbnb!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share