Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έδωσε ναρκωτικά στην 16χρονη αδερφή του και την έριξε στο κρεβάτι. Όταν της κατέβασε το εσώρouχο το μαρτύριο δεν είχε τελειωμό!

Ανατριχιαστικό...

19 Ιουνίου 2019 10:49
Έδωσε ναρκωτικά στην 16χρονη αδερφή του και την έριξε στο κρεβάτι. Όταν της κατέβασε το εσώρouχο το μαρτύριο δεν είχε τελειωμό!

Ένας εικοσάχρονος νεαρός έδωσε στην 16χρονη αδελφή του, μαριχουάνα υψηλής δραστικότητας ("dabs"), ώστε να μπορεί να κάνει σεξ μαζί της.

Σύμφωνα με τα μέσα ο Nolan Bruder άφησε την αδελφή του να καπνίζει τόσο πολύ μέχρι να μην τον αναγνωρίσει πια.
Ως τιμωρία του, ο δικαστής William H. Follett αποφάσισε ότι ήταν καλύτερο να δώσει στον Bruder τρία χρόνια φυλάκισης.

Τελικά όμως η ποινή του έπεσε στις 240 ημέρες.

Ο δικαστής Follett υποστήριξε ότι η ποινή αυτή θα δώσει το «στίγμα» της καταδίκης και θα αποτρέψει άλλους διεστραμμένους στην περιοχή να διαπράξουν παρόμοια αδικήματα. Μετά από αυτή την απόφαση υπήρξα διάφορες αντιδράσεις.

Ο εισαγγελέας της Περιφέρειας Del Norte, Dale P. Trigg, δήλωσε ότι η ποινή στέλνει το μήνυμα ότι αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς δεν θα οδηγήσει σε ουσιαστικές συνέπειες.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο δικαστής σημείωσε ότι το θύμα είχε τις αισθήσεις της και έβγαλε τα ρούχα της.Ο κατηγορούμενος δεν μπορούσε να δεχτεί ότι το κορίτσι τον είχε αρνηθεί αρκετές φορές.



Παρόλο που ο Bruder ομολόγησε το έγκλημα όταν ερωτήθηκε, ο δικαστής θεώρησε ότι δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ώστε να καταδικαστεί ο Bruder.

Η αναπληρώτρια εισαγγελέας Annamarie Padilla δήλωσε στον δικαστή κατά τη διάρκεια της ακρόασης της δίκης ότι το Τμήμα Πρόνοιας συνέστησε μια ποινή φυλάκισης έξι ετών για τέτοιου είδους εγκλήματα.

Αλλά ο δικαστής δεν αισθάνθηκε ότι ήταν δεν υπάρχει λόγος.

Κρήτη: Στη φυλακή οι δύο αλλοδαποί για το βιασμό 19χρονης!

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι δύο άντρες γερμανικής υπηκοότητας που φέρονται να βίασαν μία 19χρονη τουρίστρια ξημερώματα Πέμπτης σε περιοχή της Χερσονήσου.

Η απόφαση της προφυλάκισής τους πάρθηκε για τους δύο κατηγορούμενους με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν σε ένα μπαρ όπου και βρίσκονταν τα 3 άτομα.

Βίασαν 19χρονη στην Χερσόνησο - Ο εφιάλτης που έζησε στην Κρήτη Βίασαν 19χρονη στην Χερσόνησο - Ο εφιάλτης που έζησε στην Κρήτη

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, από τις 3 τα ξημερώματα έως και τις 4, η νεαρή γυναίκα που ήρθε στην Κρήτη για ανέμελες και ξέγνοιαστες στιγμές, έζησε τον πιο φριχτό εφιάλτη πέφτοντας θύμα βιασμού.

Η ίδια, απελπισμένη και σε πολύ άσχημη κατάσταση, έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου και κατήγγειλε τον βιασμό, ότι 2 Γερμανοί, συγκεκριμένα ένας 38χρονος και ένας 34χρονος, φέρεται να την βίασαν και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ ήταν άμεση και αστυνομικοί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη των δύο άντρων και να τους συλλάβουν.

Γερμανοί βίασαν κατ’ επανάληψη μια 19χρονη τουρίστρια!

Για αρνητικό λόγο βρίσκεται στο προσκήνιο για ακόμη μια φορά η Χερσόνησος, στην Κρήτη, καθώς αυτή τη φορά έγινε γνωστός ο βιασμός 19χρονης τουρίστριας, κάτι που προβληματίζει τις Αρχές και έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Η καταγγελία της κοπέλας προκάλεσε τις συλλήψεις δύο Γερμανών τουριστών, οι οποίοι εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ηρακλείου. Συγκεκριμένα η κοπέλα κατήγγειλε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (13-06-2019) ότι μετά από οινοποσία, βιάστηκε από δύο Γερμανούς, που είχε συναντήσει νωρίτερα στο μπαρ. που διασκέδαζε.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο Γερμανοί, 38 και 34 χρόνων, λίγη ώρα μετά την γνωριμία τους, την έβγαλαν έξω από το μπαρ και την πήγαν σ’ ένα σκοτεινό δρόμο όπου την βίασαν κατ’ επανάληψη και εναλλάξ. Όπως αναφέρει το cretalive.gr και το cretapost.gr, στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ η ίδια η τουρίστρια επέστρεψε σε άθλια κατάσταση στο ξενοδοχείο όπου έμενε. Το ΑΤ Χερσονήσου κινήθηκε ταχύτατα και σε χρόνο ρεκόρ διαλεύκανε την υπόθεση αξιοποιώντας πληροφορίες και συλλέγοντας στοιχεία. Σε λίγες ώρες οι δυο Γερμανοί οδηγήθηκαν ενώπιον της 19χρονης Ισλανδής, η οποία και τους αναγνώρισε.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γερμανοί βίασαν κατ’ επανάληψη μια 19χρονη τουρίστρια!

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Αλγερινός εισέβαλε σε διαμέρισμα και προσπάθησε να βιάζει την ένοικο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

 

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share