Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρίκη: Μητέρα ξέχασε την 2χρονη κόρη της στο αυτοκίνητο και πέθανε από τη ζέστη!

Τραγικό!

19 Ιουνίου 2019 09:43
Φρίκη: Μητέρα ξέχασε την 2χρονη κόρη της στο αυτοκίνητο και πέθανε από τη ζέστη!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι ηλικίας 21 μηνών στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, όταν η μητέρα του το ξέχασε για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να πεθάνει από τη ζέστη.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 6 Μαΐου, όταν ένας γείτονας εντόπισε σε κατάσταση σοκ το μόλις 21 μηνών κοριτσάκι στο αμάξι.

Ο άντρας εσεπευσε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, όμως λίγο αργότερα το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το παιδί έμεινε στο αμάξι, ύστερα από μία «λάθος συνεννόηση» των γονιών σχετικά με το ποιος θα το πάρει.

«Μια εμπεριστατωμένη έρευνα αποκάλυψε ότι το παιδί είχε μείνει μόνο του στο αυτοκίνητο για περίπου δυόμισι ώρες με το αυτοκίνητο σβηστό, στη ζέστη», δήλωσε ο Εισαγγελέας του Ocean County Bradley D. Billhimer.

Η έρευνα κατέληξε επίσης ότι η αιτία θανάτου του παιδιού προήλθε από ασφυξία, λόγω της ζέστης.

Να σημειωθεί ότι η θερμοκρασία εκείνη την ώρα στην περιοχή «άγγιζε» τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Αλάσκα: Της έταξε χρήματα και σκότωσε την φίλη της!

Μια Αμερικανίδα φέρεται να οργάνωσε τη δολοφονία μιας νέας που τη θεωρούσε την «καλύτερή της φίλη», διότι κάποιος με τον οποίο συνομιλούσε μέσω Διαδικτύου υποσχόταν πως θα την πλήρωνε εννιά εκατομμύρια δολάρια εάν διέπραττε το έγκλημα.

Σύμφωνα με πράκτορες του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI) που εξιχνίασαν την υπόθεση, η Ντενάλι Μπρέμερ, 18 ετών, που ζει στην Αλάσκα, στρατολογήθηκε για να δολοφονήσει τη νεαρή από τον Ντάριν Σιλμίλερ, 21 ετών. Ο νεαρός, που ζούσε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στην Ιντιάνα, είχε κατασκευάσει σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ένα ψεύτικο προφίλ εκατομμυριούχου και σύναψε με την Μπρέμερ σχέση μέσω Διαδικτύου

Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι το ζευγάρι εξαπτόταν από την ιδέα να οργανώσει τον βιασμό και τη δολοφονία κάποιας στην Αλάσκα και ο Σιλμίλερ υποσχέθηκε να δώσει στην Μπρέμερ τουλάχιστον 9 εκατομμύρια δολάρια εάν διέπραττε το έγκλημα και του έστελνε μαγνητοσκοπημένο υλικό από την τέλεσή του.

Η Μπρέμερ άρχισε να αναζητεί συνεργούς. Η μικρή ομάδα διάλεξε στόχο: τη Σίνθια Χόφμαν, 19 ετών, που έπασχε από νοητική υστέρηση.

Κατά τον πατέρα της, η Σίνθια είχε διανοητική ηλικία δωδεκάχρονου κοριτσιού και θεωρούσε την Ντενάλι Μπρέμερ την «καλύτερή της φίλη».

Στις αρχές Ιουνίου, η Σίνθια Χόφμαν ακινητοποιήθηκε με κολλητική ταινία και δολοφονήθηκε με μια σφαίρα στον σβέρκο, πριν το πτώμα της πεταχτεί σ' ένα ποτάμι βορειοανατολικά του Άνκορατζ, σύμφωνα με το πολιτειακό υπουργείο Δικαιοσύνης της Αλάσκας.

Το πτώμα βρέθηκε δύο ημέρες αργότερα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share