Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έσπρωξε τον παππού την ώρα που έκανε ποδήλατο για να σπάσει πλάκα. Κανείς δεν περίμενε τι συνέβη μετά...

Απίστευτο περιστατικό...

19 Ιουνίου 2019 08:14
Έσπρωξε τον παππού την ώρα που έκανε ποδήλατο για να σπάσει πλάκα. Κανείς δεν περίμενε τι συνέβη μετά...

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένας κακοποιός σπρώχνει έναν ηλικιωμένο άνδρα και τον αφήνει πεσμένο στην άκρη.

Στο αποτρόπαιο βίντεο, μια γυναίκα ακούγεται να γελάει όταν ο άντρας επιβάτης σπρώχνει τον ποδηλάτη και πέφτει από το ποδήλατό του.

Το βίντεο, που τραβήχτηκε στη Βρετανία, ανέβηκε στο Instagram και έκτοτε έχει συγκεντρώσει πάνω από 160.000 προβολές.

Δεν είναι σαφές το πού ακριβώς καταγράφηκε το βίντεο, αν και τα σχόλια στα κοινωνικά μέσα υποδηλώνουν ότι η τοποθεσία μπορεί να είναι το Hertfordshire.

Το τρομακτικό βίντεο ξεκινά με την εμφάνιση ενός αυτοκινήτου να οδηγεί με 50 μίλια / ώρα.

Ένας άνδρας επιβάτης που φοράει ένα μπλε πουκάμισο, φαίνεται να ξεπροβάλλει από το ανοιχτό παράθυρο του μπροστινού καθίσματος του αυτοκινήτου.

Υπάρχει μια λωρίδα ποδηλατόδρομου στα αριστερά του οχήματος και ο άνδρας – ο οποίος έχει καστανά μαλλιά – ψάχνει για τυχόν ποδηλάτες που μπορεί να επιτεθεί.

Το βίντεο μαγνητοσκοπείται από το κινητό τηλέφωνο ενός επιβάτη που κάθεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.


Ένας ποδηλάτης που οδηγεί μπροστά, γίνεται ορατός στο βίντεο. Όταν ο άντρας επιβάτης τον εντοπίζει, στέκεται πιο μακριά από το παράθυρο του αυτοκινήτου, ώστε να μπορεί να πάρει καλύτερο στόχο στο θύμα του.

Στη συνέχεια, το όχημα προσεγγίζει πιο κοντά τον ποδηλάτη – που φαίνεται να είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας ντυμένος με καφέ παντελόνι και ένα μπλε μπουφάν – ο άνδρας επιβάτης τον σπρώχνει ξαφνικά με τα δύο του χέρια.

Ο ποδηλάτης πέφτει αμέσως από το ποδήλατό του και κοπανάει στον φράκτη. Ο φτωχός άνθρωπος – ο οποίος δεν φορούσε κράνος – βρέθηκε άσχημα στο έδαφος. Η γυναίκα επιβάτης του οχήματος, αρχίζει να γελάει αμέσως μετά.

Οι χρήστες του Instagram σχολίασαν: «Γιατί οι άνθρωποι σκέφτονται ότι είναι cool / αστείο να κακοποιούν τους ανθρώπους. Σε τι βρώμικο κόσμο ζούμε!».

«Πώς είναι αστείο; Αυτός είναι ένας γέρος, είναι έλλειψη σεβασμού, είναι εξωπραγματικό», έγραψε ένας άλλος.

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Νεκρός 15χρονος ποδηλάτης σε τροχαίο δυστύχημα!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αμαλιάδα το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, και στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 15χρονος ποδηλάτης.

Ο νεαρός φέρεται ότι βρισκόταν σε σημείο όπου ο φωτισμός του δρόμου ήταν ανεπαρκής, με συνέπεια να μην τον αντιληφθεί ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου.

Το όχημα, παρέσυρε τον άτυχο 15χρονο ποδηλάτη και τον τραυμάτισε πολύ σοβαρά.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, κατά τις ίδιες πηγές, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και στο σημείο έσπευσε σύντομα ασθενοφόρο, με το οποίο το ανήλικο παιδί διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Τα τραύματα που υπέστη κατά το τροχαίο δυστύχημα, ωστόσο, ήταν πολύ σοβαρά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 15χρονος δεν επανήλθε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το ilialive, η μητέρα του 15χρονου εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και όταν έφθασαν μαζί με τον σύζυγό της στο νοσοκομείο, και πληροφορήθηκαν τη «μαύρη» είδηση, κατέρρευσαν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share