Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Καιρός: Μέσα σε 8 ώρες έπεσαν 6.500 κεραυνοί!

Ο καιρός παραμένει άστατος σε πολλά σημεία της χώρας!

18 Ιουνίου 2019 21:35
Καιρός: Μέσα σε 8 ώρες έπεσαν 6.500 κεραυνοί!

Ο καιρός παραμένει άστατος και η κακοκαιρία έχει πλήξει την χώρα.. Τα ακραία αυτά καιρικά φαινόμενα και οι κεραυνοί είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσει ένας άνθρωπος την ζωή του στην Κόρινθο..

Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας βρέθηκε σχεδόν όλη η ηπειρωτική χώρα, ωστόσο, η ένταση των φαινομένων ήταν μεγαλύτερη στην Πελοπόννησο: Στη Γκούρα Κορινθίας ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του χτυπημένος από κεραυνό, ενώ στο Σοφικό ξέσπασε πυρκαγιά σε δασική έκταση επίσης από πτώση κεραυνού.

Το θάνατο ενός τριανταεπτάχρονου, αλλά και μία πυρκαγιά σε δασική περιοχή προκάλεσαν οι εξίμισι χιλιάδες κεραυνοί που έπεσαν μέσα σε διάστημα περίπου οκτώ ωρών σήμερα στην ηπειρωτική Ελλάδα. Μόνο γύρω από την Αττική έπεσαν στο ίδιο διάστημα 560 κεραυνοί.

Καιρός κεραυνοί

Οπως ο Στρατής Βουγιούκας, φυσικός- μετεωρολόγος, επιστημονικός συνεργάτης του Αστεροσκοπείου της Αθήνας ο μεγαλύτερος όγκος βροχής (62 χιλιοστά) έπεσε στην Βυτίνα, ενώ ακολουθεί η περιοχή του Παπάγου, με 37 χιλιοστά βροχής (και πολύ χαλάζι).

Σύμφωνα με τον κ.Βουγιούκα ο καιρός δεν αναμένεται να αλλάξει αύριο- μάλιστα, σύμφωνα με το protothema, ίσως τα φαινόμενα να είναι εντονότερα και στην Αττική, ενώ οι προβλέψεις έως τώρα δείχνουν ότι μεθαύριο ο καιρός θα βελτιωθεί.

Χαλάζι στο κέντρο της Αθήνας: Οι δρόμοι "ποτάμια"!

Καιρός

Καιρός: "Ποτάμια" οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας από το ξαφνικό χαλάζι που ρίχνει!

Μεγάλα προβλήματα σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας από το μπουρίνι και το χαλάζι που έπεσε, με αποτέλεσμα δρόμοι να πλημμυρίσουν και τα αυτοκίνητα να σχηματίσουν ουρές και να δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα.

Καιρός

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Καιρός: Βροχές και χαλάζι σε πολλές περιοχές - Έως 33 βαθμούς το θερμόμετρο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share