Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρεμόταν από το μπαλκόνι για 5 ώρες. Όταν τη βρήκαν οι διασώστες ξέσπασαν σε κλάματα!

Προσοχή σκληρές εικόνες!

18 Ιουνίου 2019 14:36
Κρεμόταν από το μπαλκόνι για 5 ώρες. Όταν τη βρήκαν οι διασώστες ξέσπασαν σε κλάματα!

Το Κάιρο στη μέση ενός καύσωνα. Οι εκατομμύρια κάτοικοι της Αιγυπτιακής πρωτεύουσας ασχολούνται με τις καθημερινές δουλειές τους. Αλλά αυτό που βλέπουν οι περαστικοί πάνω από τα κεφάλια τους, μόνο συνηθισμένο δεν είναι. Ένα σκυλί κρέμεται από ένα μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.

Όταν οι διασώστες κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα και να πλησιάσουν στο βρώμικο μπαλκόνι, είδαν πως ο σκύλος κρεμόταν από μία σκουριασμένη σιδερένια αλυσίδα, αλλά αυτό που την κρατούσε στη ζωή, την είχε ταυτόχρονα παγιδευμένη.

Η αλυσίδα είχε τραυματίσει πολύ σοβαρά το λαιμό της. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς έγινε αυτό, δεν υπάρχει κανένα ίχνος του ιδιοκτήτη.

Οι διασώστες βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα μυστήριο. Πήδηξε το σκυλί από απόγνωση ή κάποιος το έσπρωξε;

Όταν τελικά κατάφεραν να το απεγκλωβίσουν, ήταν σχεδόν πολύ αργά. Πιστεύουν πως πρέπει να κρεμόταν εκεί για περισσότερο από 5 ώρες. Το σιδερένιο κολάρο είχε δουλέψει σαν γκιλοτίνα.



Αλλά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα είχε ανακάμψει σημαντικά και φαίνεται σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.



Έψαχναν για ένα νέο σπίτι για τη Bella και τελικά βρήκαν ένα. Μετά από λίγο καιρό, πέταξε με αεροπλάνο προς τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, για να βρει την καινούργια της οικογένεια.

Τώρα, απολαμβάνει την καινούργια της ζωή και έχει μια πανέμορφη οικογένεια να την κακομαθαίνει. Έχει ξεχάσει τι θα πει πόνος, φόβος και απομόνωση.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θλίψη: Πέθανε η Λάρα, ο πρώτος σκύλος οδηγός τυφλών στην Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share