Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τι θα κάνετε απόψε 22/6 στην Αθήνα;

22 Ιουνίου 2011
Τι θα κάνετε απόψε 22/6 στην Αθήνα;

Τετάρτη σήμερα και οι επιλογές είναι αρκετές... εμείς διαλέξαμε μερικές από τις καλύτερες της σημερινής μας ατζέντας!

CINEMA

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΧΕΝΡΙ (Henry's Crime)

Στη ρομαντική κομεντί «Henry's Crime» θα παρακολουθήσουμε τη ζωή ενός μεγαλόψυχου ανθρώπου, ο οποίος κατηγορείται άδικα για τη ληστεία μιας τράπεζας στο Μπάφαλο. Στον ομώνυμο ρόλο θα δούμε τον Κιάνου Ριβς («The Matrix», «Speed», «The Lake House»). Δίπλα του η υποψήφια για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου, Βέρα Φαρμίγκα («Up in the Air»), και ο Τζέιμς Κάαν (υποψήφιος για Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου, το 1972, για την ταινία «The Godfather»). Η σκηνοθεσία είναι του Μάλκολμ Βένβιλ («44 Inch Chest»).

Για περισσότερες πληροφορίες, trailer, κριτική και αίθουσες/ώρες προβολής της ταινίας πατήστε εδώ

ΕΚΘΕΣΗ

Αφιέρωμα στο Γιάννη Μόραλη στην Εθνική Πινακοθήκη

Από τις 11 Μαίου στην Εθνική πινακοθήκη "τρέχει" η αναδρομική έκθεση-αφιέρωμα στο Γιάννη Μόραλη. Την έκθεση εγκαινίασε η διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης κ. Μαρία Λαμπράκη-Πλάκα. Στην ομιλία της αναφέρθηκε στο έργο του μεγάλου έλληνα ζωγράφου και χαράκτη, για τη δωρεά του στην Εθνική Πινακοθήκη, στη συνέντευξη που της είχε παραχωρήσει καθώς και στη σημασία της πορείας του έλληνα καλλιτέχνη για το σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση πατήστε εδώ

ΘΕΑΤΡΟ

Οθέλλος: Κιμούλης, Μαρκουλάκης & Καρύδη για λίγες μέρες στο Badminton

Ο Γιώργος Κιμούλης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Culture Factory , θα παρουσιάσουν φέτος το καλοκαίρι το έργο του Σαίξπηρ «Οθέλλος». Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κιμούλη, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την Σμαράγδα Καρύδη ενώ θα πλαισιώνονται από ένα θίασο 11 ακόμη καταξιωμένων ηθοποιών.

Για περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση πατήστε εδώ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ραντεβού με Moby στο Ejekt Festival

Μετά την ακύρωση της εμφάνισης της πολυαναμενόμενης Amy Winehouse, το μεγάλο όνομα του Φεστιβάλ για φέτος είναι ο αγαπημένος καλλιτέχνης Moby, ο οποίος έχει ξανάρθει στη χώρα μας για συναυλίες, οι οποίες κάθε φορά είναι ιδιαίτερα επιτυχημένες, αφού το ελληνικό κοινό του έχει αδυναμία. Τα υπόλοιπα ονόματα που θα εμφανιστούν είναι Baby Guru, The Vaccines και Blackfield.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τη συναυλία πατήστε εδώ

Για να δείτε τα υπόλοιπα events της ημέρας πατήστε εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share