Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Επείγουσα έκκληση για αίμα για την 15χρονη Σωτηρία που ακρωτηριάστηκε!

Η 15χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση!

17 Ιουνίου 2019 20:27
Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Επείγουσα έκκληση για αίμα για την 15χρονη Σωτηρία που ακρωτηριάστηκε!

Σόκαρε το πανελλήνιο η τραγωδία στη Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα, στην Αταλάντη, όπου ένας 21χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του παππού του, με συνοδηγό την 15χρονη αδερφή του, έχασε τη ζωή του όταν ανετράπη το όχημα, ενώ πήγαιναν για μπάνιο την Κυριακή το μεσημέρι.

Η 15χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς ακρωτηριάστηκε, στο Νοσοκομείο «Αττικόν». Μαζί με τις προσευχές όλων μας για να βγει νικήτρια στη μάχη που δίνει για τη ζωή της, η 15χρονη Σωτηρία χρειάζεται επειγόντως αίμα. Σε όποιο Νοσοκομείο και αν βρεθείτε μπορείτε να δώσετε αίμα – ανεξαρτήτου ομάδας – στο όνομα Κατσίφα Σωτηρία.

Τραγωδία στην Φθιώτιδα: Νέες σοκαριστικές εξελίξεις για το θανατηφόρο τροχαίο!

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Καλαπόδι Λοκρίδας από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Αταλάντη και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 21χρονος οδηγός και να χαροπαλεύει η 15χρονη αδελφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport. gr, τα δύο αδέρφια που διέμεναν στην Αθήνα , πήγαν στο χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Το μεσημέρι της Κυριακής ο 21χρονος Γιώργος, ο οποίος έχει δίπλωμα οδήγησης, ζήτησε από έναν παππού του, το αυτοκίνητο να πάει για μπάνιο με την αδελφή του.


Εκείνος χωρίς να μπορούσε να φανταστεί την τραγική εξέλιξη που θα είχε, δεν θέλησε να χαλάσει το χατίρι στα εγγόνια του.

Δυο χιλιόμετρα πριν φτάσουν στην Αταλάντη, σε μια στροφή, ο 21χρονος Γιώργος χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο αρχικά πέφτει με σφοδρότητα πάνω στις μπάρες και στη συνέχεια κάνοντας τούμπες βγαίνει εκτός δρόμου.

Όσοι βρέθηκαν στο σημείο περιγράφουν σοκαρίστηκες εικόνες. Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου έχει γίνει μια άμορφη μάζα, μέσα στην οποία είναι εγκλωβισμένα τα δυο αδέλφια.

Οι πυροσβέστες και οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανασύρουν νεκρό τον 21χρονο οδηγό και πολύ σοβαρά τραυματισμένη την 15χρονη αδελφή του. Ο θρήνος και εικόνες στο Κ.Υ. Αταλάντης και στο Νοσοκομείο Λαμίας δεν περιγράφονται.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας έδωσαν μάχη αρκετές ώρες για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της 15χρονης που είχε χάσει πάρα πολύ αίμα. Τα ξημερώματα το κορίτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» στην Αθήνα όπου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βραχάτι Κορινθίας: Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανάκι!

Θλίψη στην Φθιώτιδα: 80χρονη σκοτώθηκε επειδή έπεσε από κερασιά!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share