Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Θρίλερ στον Κορυδαλλό: Tι αναφέρει ο ιερέας της ενορίας;

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας!

17 Ιουνίου 2019 15:25
Θρίλερ στον Κορυδαλλό: Tι αναφέρει ο ιερέας της ενορίας;

Η είδηση της δολοφονίας ενός 56χρονου σεκιουριτά έχει προκαλέσει σοκ στον Κορυδαλλό. Ο πατήρ Γεώργιος που έκανε ένα τρισάγιο στη μνήμη του μίλησε για το τραγικό συμβάν.

Ο πατήρ Γεώργιος γνώριζε πολύ καλά τον νυχτοφύλακα και μίλησε για το περιστατικό συγκλονίζοντας.

«Είμαι 25 χρόνια ιερέας στην ενορία του Αγίου Δημητρίου και πήγαινα συχνά στην εταιρεία ενοικίασης κοντέινερ και φορτηγών για να κάνω αγιασμό.

Θρίλερ στον Κορυδαλλό: Tι αναφέρει ο ιερέας της ενορίας;

Το θύμα εργαζόταν επί 35 χρόνια νυχτοφύλακας σε αυτήν την επιχείρηση. Σήμερα το πρωί, ο ιδιοκτήτης της με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω εκεί, επειγόντως, για να κάνω ένα τρισάγιο για την ψυχή του νυχτοφύλακα. Εγώ, έτρεξα και έκανα τρισάγιο στο σημείο που τον σκότωσαν. Οι αστυνομικοί ήταν ακόμα εκεί και έπαιρναν αποτυπώματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατήρ Γεώργιος.


Στη συνέχεια διευκρίνισε πως ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δεν συνήθιζε να αφήνει χρήματα στο κτίριο και υπήρχε εκεί σεκιουριτάς για να προσέχει τα αυτοκίνητα. «Ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι δεν είχε χρήματα στην επιχείρηση. Το μόνο που του πήραν ήταν ένα ηλεκτρικό εργαλείο με το οποίο ξεβίδωνε τα μπουλόνια από τους τροχούς των αυτοκινήτων. Αυτοί θα νόμιζαν ότι θα βρουν χρήματα μέσα, αλλά ο ιδιοκτήτης δεν άφηνε χρήματα εκεί, είχε το νυχτοφύλακα επειδή φοβόταν μην του πάρουν αυτοκίνητα ή μήπως προξενήσουν φθορές σε αυτά», πρόσθεσε ο ιερέας.

Θρίλερ στον Κορυδαλλό: Νεκρός φύλακας μετά από ληστεία!

Ένας φύλακας μεταφορικής έχασε τη ζωή του μετά από ληστεία που σημειώθηκε στην εταιρεία όπου εργαζόταν στον Κορυδαλλό.
Σύμφωνα με τα όσα είπε η κόρη του στους αστυνομικούς, την ειδοποίησε ο πατέρας της ότι άγνωστοι μπήκαν στη μεταφορική εταιρεία που εργαζόταν στον Κορυδαλλό στις 2:30 τα ξημερώματα και της είπε ότι τον έχουν δέσει και τον έχουν χτυπήσει.

Θρίλερ στον Κορυδαλλό: Νεκρός φύλακας μετά από ληστεία!

Η γυναίκα πήγε στο σημείο που ήταν ο πατέρας της και όταν τον εντόπισε, ειδοποίησε ασθενοφόρο και το 100.Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share