Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στο Παίδων με εγκαύματα από βραστό νερό τρίχρονο αγοράκι!

Ξέφυγε από την προσοχή του κηδεμόνα του!

17 Ιουνίου 2019 14:23
Στο Παίδων με εγκαύματα από βραστό νερό τρίχρονο αγοράκι!

Στο νοσοκομείο Παίδων με σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα νοσηλεύεται ένα παιδάκι τριών ετών.

Η μητέρα του τρίχρονου, με καταγωγή από την Βουλγαρία, ζει στον Ασπρόπυργο. Προκειμένου να δουλέψει, άφησε το παιδί στο σπίτι μιας φίλης της.

Το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της γυναίκας και έτρεξε στην κουζίνα, όπου σε μια κατσαρόλα έβραζε νερό. Το παιδί κατάφερε να φτάσει την κατσαρόλα και την τράβηξε, ρίχνοντας όλο το καυτό νερό πάνω του.

Η μητέρα του παιδιού και η φίλη της υπό την επίβλεψη της οποίας ήταν το παιδί, απολογούνται στον Εισαγγελέα.

Αγρίνιο: 15χρονος τραυμάτισε με ψαλίδι τον πατέρα του μετά από τσακωμό!

Δεν χωράει ο νους το σοβαρό επεισόδιο που συνέβη στο σπίτι μιας οικογένειας σε χωριό της ενότητας Θεστιέων του δήμου Αγρινίου, όταν ένα αγόρι μόλις 15 χρόνων βγήκε εκτός εαυτού και τραυμάτισε τον πατέρα του με μαχαίρι και ψαλίδι!

Η αιτία του διαπληκτισμού που κατέληξε στο αιματηρό περιστατικό δεν έγινε γνωστή, ωστόσο ο 58χρονος άνδρας που φέρεται να τραυματίστηκε στο χέρι κάλεσε αστυνομικούς οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον ανήλικο γιο του, ο οποίος μάλιστα δεν είχε βγάλει ταυτότητα, όπως όφειλε.

Ο 15χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βάρος του με βαριές κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικής βλάβης, παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας περί έκδοσης ταυτοτήτων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share