Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020

Φιλαδέλφεια: Ένοπλος πυροβόλησε παιδιά σε χορό αποφοίτησης!

Υπήρχαν παιδιά ηλικίας από 15 ως 17 ετών!

17 Ιουνίου 2019 08:13
Φιλαδέλφεια: Ένοπλος πυροβόλησε παιδιά σε χορό αποφοίτησης!

Με αίμα βάφτηκε ένα πάρτι αποφοίτησης στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Ένοπλος πήγε σε πάρτι αποφοίτησης όπου υπήρχαν παιδιά ηλικίας από 15 ως 17 ετών και άρχισαν να πυροβολούν όποιον έβρισκαν!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει ένας νεκρός και τουλάχιστον άλλοι οκτώ τραυματίες, τέσσερις άνω των 20 ετών και άλλοι τέσσερις κάτω των 17 ετών.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για το αν ο δράστης έχει διαφύγει. Το πάρτι αποφοίτησης, γινόταν σε ένα πάρκο, όπου ο ένοπλος άνοιξε πυρ αδιακρίτως.

Στο πάρτι βρίσκονταν περίπου 60 παιδιά, με τους τραυματίες να αναφέρουν πως δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Η επίθεση ήρθε μόλις ένα 24ωρο μετά από τρεις δολοφονίες με 15 τραυματίες, σε άλλα περιστατικά βίας στην πόλη.
 Φιλαδέλφεια: Ένοπλος πυροβόλησε παιδιά σε χορό αποφοίτησης!

Τραγωδία στη Ναυπακτία: Νεκρός ο 25χρονος αγνοούμενος! (Video)

Δυστυχώς άσχημη είναι η εξέλιξη για τον αγνοούμενο λουόμενο στην Κάτω ΒασιλικήΝαυπακτίας! Νεκρός είναι ο 25χρονος αγνοούμενος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που το μπουρίνι και τα έντονα καιρικά φαινόμενα «χτύπησαν» την παραλία Κάτω Βασιλικής, εκείνος προσπάθησε να σώσει την βάρκα του που είχε αρχίσει να την παρασύρει ο ισχυρός άνεμος, κολυμπώντας.

Φίλος του ο οποίος ήταν μαζί τον αναζήτησε και κάλεσε σκάφος του λιμενικού σώματος. Από την ώρα εκείνη γίνονταν έρευνες για τον εντοπισμό του από βάρκες ψαράδων του χωριού αλλά και από το λιμενικό σώμα.

Ναυπακτία νεκρός

Τελικά ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός από το λιμενικό.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ στην Εύβοια: Πατίνι συγκρούστηκε με μηχανή!

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο είχε ο πατέρας του νεκρού βρέφους ενώ πήγαινε στο νοσοκομείο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share