Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συρία: Έκρηξη σημειώθηκε στην Δαμασκό!

Ο καπνός από την έκρηξη φαίνεται από πολύ μακρυά!

15 Ιουνίου 2019 19:25
Συρία: Έκρηξη σημειώθηκε στην Δαμασκό!

Έκρηξη σημειώθηκε στην Δαμασκό της Συρίας! Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Συρίας, η έκρηξη έγινε στο δυτικό τμήμα της Δαμασκού, ενώ φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, δείχνουν καπνό να υψώνεται στον ουρανό.

Η έκρηξη σύμφωνα με πληροφορίες έγινε στις 6 το απόγευμα, τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδος), ενώ λίγο αργότερα υπήρξαν αναφορές και για δεύτερη έκρηξη.

Πληροφορίες εξάλλου αναφέρουν πως η έκρηξη έγινε εντός στρατικοποιημένης ζώνης, σε αποθήκη πυρομαχικών και πως προκλήθηκε από δασική πυρκαγιά που έκαιγε κοντά.

Συρία: 14 νεκροί από έκρηξη αυτοκινήτου!

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν εξερράγη όχημα παγιδευμένο με εκρηκτικές ύλες χθες Κυριακή στην Άζαζ, κοινότητα στη βορειοδυτική Συρία, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, σύμφωνα με μια ΜΚΟ. Η έκρηξη τραυμάτισε άλλους 20 και πλέον ανθρώπους, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ράμι Άμπντελ Ραχμάν, διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οργάνωσης που εδρεύει στη Βρετανία και διαθέτει ευρύ δίκτυο πηγών στην εμπόλεμη Συρία.

Τέσσερα παιδιά συγκαταλέγονται στους νεκρούς της έκρηξης σε αυτή την πόλη, που βρίσκεται στην καρδιά μιας περιοχής στην τουρκική σφαίρα επιρροής στην επαρχία Χαλέπι, σύμφωνα με τη ΜΚΟ. «Η έκρηξη έγινε καθώς πολλοί άνθρωποι έφευγαν μετά τις νυχτερινές προσευχές», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ράμι Άμπντελ Ραχμάν. Τον απολογισμό των νεκρών επιβεβαίωσε τοπική πηγή μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik. Έκανε λόγο για 28 τραυματίες.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έκρηξη στη Σουηδία: Δεκάδες τραυματίες!

Τρομερό βίντεο: Διασώστες μπαίνουν σε φρεάτιο του Ψυχικού και σώζουν κουτάβι!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share