Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γαλλίδα ταυρομάχος ποζάρει περήφανη με τα κομμένα αυτιά του ταύρου και δευτερόλεπτα μετά παραλίγο θα έχανε την ζωή της…

Τα σχόλια δικά σας

14 Ιουνίου 2019 16:50
Γαλλίδα ταυρομάχος ποζάρει περήφανη με τα κομμένα αυτιά του ταύρου και δευτερόλεπτα μετά παραλίγο θα έχανε την ζωή της…

Η 30χρονη Λεά Βισένς είναι μια γνωστή Γαλλίδα ταυρομάχος. Πρόσφατα βρέθηκε στο φεστιβάλ Feria de Nimes που λαμβάνει χώρα στη Νότια Γαλλία , φυσικά σε ταυρομαχία.

Αφού λοιπόν πόζαρε με τα κομμένα αυτιά του ταύρου (συνηθισμένο γεγονός, οι ταυρομάχοι τα επιδεικνύουν σαν τρόπαια), επιδεικτικά μπροστά στο κοινό, στη συνέχεια λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της.


Το άλογο με το οποίο επρόκειτο να εγκαταλείψει την αρένα την έριξε στο έδαφος και ο τραυματισμένος ταύρος της επιτέθηκε!



Οι φωτογραφίες μίας νεαρής γυναίκας ταυρομάχου που επιδεικνύει χαμογελαστή το φρικιαστικό τρόπαιό της – τα κομμένα αφτιά ενός ταύρου – έχουν προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στο διαδίκτυο.



Η 30χρονη Lea Vicens, που συμμετείχε πρόσφατα σε ένα φεστιβάλ ταυρομαχιών στη Γαλλία, έπεσε από το άλογό της μέσα στην αρένα την ώρα της παράστασης, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει σοβαρά η ζωή της από το εξαγριωμένο «θύμα» της.

Κατακραυγή: Ταυρομάχος σκουπίζει τα δάκρυα του ζώου λίγο πριν το σκοτώσει!

Έντονη κατακραυγή προκάλεσαι στο διαδίκτυο η κίνηση του ταυρομάχου, Μοράντε ντε λα Πουέμπλα, να βγάλει λίγο πριν το τέλος της μάχης, ένα μαντήλι από την τσέπη του και να σκουπίσει τα δάκρυά στο ματωμένο πρόσωπο του ταύρου.

Με τέσσερα βέλη στην πλάτη του, ο ταύρος βγάζει κόκκινα δάκρυα, που σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι δείγμα ότι έχει περάσει μεγάλο στρες. Ο 39χρονος προχωράει σε αυτήν την κίνηση και στη συνέχεια αναλαμβάνει δράση για να τελειώσει το έργο του.

Το όλο σκηνικό δημιούργησε μεγάλες αντιδράσεις, με αρκετούς να το χρησιμοποιούν τις λέξεις «διαστροφή», «απέχθεια», «σαδισμός» και πολλές παρεμφερείς. Αντίθετα, οπαδοί των ταυρομαχιών εξέλαβαν τη χειρονομία ως ένδειξη σεβασμού προς το ζώο.

Το περιστατικό συνέβη στην αρένα της Real Maestranza στη Σεβίλλη, όπου παρά τις κινήσεις από φιλοζωικές οργανώσεις και ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων, το έθιμο που είναι δημοφιλές στην Ισπανία, συνεχίζεται -με εξαίρεση λίγες περιοχές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share