Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συνελήφθη ο δράστης που σκότωσε την ηλικιωμένη στα Καμίνια!

Στα χέρια των Αρχών ο σεσημασμένος!

14 Ιουνίου 2019 14:59
Συνελήφθη ο δράστης που σκότωσε την ηλικιωμένη στα Καμίνια!

Στα χέρια των βουλγαρικών Αρχών βρίσκεται ο 44χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 80χρονη στα Καμίνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ανοίξει φούρνο στο Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη) κι εντοπίστηκε από τους Βούλγαρους αστυνομικούς. Αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα. Ο συλληφθείς είναι γνώριμος στις Αρχές, καθώς στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για βιασμό, ληστεία, κλοπές και ναρκωτικά.


Το χρονικό του φονικού
Για μόλις 39 ευρώ βασάνισαν και ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου ηλικιωμένη τον περασμένο Νοέμβριο στο σπίτι της στα Καμίνια με τις λεπτομέρειες γύρω από το φρικτό έγκλημα να συγκλονίζουν. Ηθικός αυτουργός θεωρείται ένας 40χρονος γείτονας της άτυχης γυναίκας και δράστες ένας 44χρονος σεσημασμένος και μία 39χρονη από τη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η 39χρονη, είχαν πάρει μαζί τους ταινίες για να δέσουν χειροπόδαρα την 80χρονη, η οποία αντιδρούσε, δεν ήταν συνεργάσιμη και δεν τους αποκάλυπτε που έχει χρήματα. Με βάση την κυνική ομολογία της συλληφθείσας, ήξεραν ότι η ηλικιωμένη θα πέθαινε και παρά τα βασανιστήρια στα οποία την υπέβαλαν το μόνο που κατάφεραν να αρπάξουν ήταν δύο δαχτυλίδια, τα οποία πούλησαν το πρωί της επόμενης ημέρας για μόλις 39 ευρώ.



Ο συνεργός της, είναι γνωστός στις Αρχές καθώς έχει κατηγορηθεί για βιασμό, ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά. Στο παρελθόν, μάλιστα, υπήρχαν αναφορές για τον βίαιο χαρακτήρα του. Στα χέρια των Αρχών έχει πέσει ο 40χρονος γείτονας της 80χρονης ο οποίος φέρεται να μετέφερε την «πληροφορία» και να οργάνωσε μαζί με τους δράστες πώς και πότε θα χτυπήσουν.

Οι δράστες είχαν δέσει χειροπόδαρα την άτυχη γυναίκα και της είχαν κλείσει το στόμα με έναν ιμάντα. Η ηλικιωμένη κατέβαλε υπερπροσπάθεια για να λυθεί και κάλεσε την κόρη της για βοήθεια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ότι έφερε ήπιες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά, είχε αίμα και αέρα στο θώρακα και θλάση στον πνεύμονα. Οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να την κρατήσουν στη ζωή, όμως τα τραύματά της ήταν βαρύτατα.

Συνελήφθησαν οι ληστές του ΑΧΕΠΑ! - Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής!

Οι ληστές του ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν και είναι πια στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής!

Ληστεία με πρωταγωνιστές δύο πρόσωπα που ήταν γνωστά στην Αντιτρομοκρατική σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο δράστες έχουν συλληφθεί, ενώ μαζί τους συνελήφθη και μια 39χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι δράστες βρίσκονταν σε διακριτική παρακολούθηση από την Αντιτρομοκρατική και συνελήφθησαν αμέσως μετά τη διάπραξη της ληστείας.

Οι αστυνομικοί μάλιστα, φέρονται να τους είχαν παρακολουθήσει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη όπου μετέβησαν με νοικιασμένο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ένας είχε απασχολήσει τις Αρχές στην υπόθεση των «ληστών με τα μαύρα», ενώ ο δεύτερος, είναι γνωστός αναρχικός και είχε κάνει απεργία πείνας αντιδρώντας στην υπέρβαση του ορίου προφυλάκισης.

Οι δύο συλληφθέντες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους ακινητοποίησαν υπαλλήλους της εταιρείας security που μετέφεραν χρήματα για εφοδιασμό ΑΤΜ.

Με την απειλή όπλων, οι δράστες άρπαξαν το ένα από τα δύο βαλιτσάκια που κουβαλούσαν οι υπάλληλοι της χρηματαποστολής και κινούμενοι εντός του νοσοκομείου έφτασαν στην οδό Αγίου Δημητρίου, όπου και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε ΙΧ προκειμένου να τραπούν σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, οι δράστες φέρονται να γνώριζαν τη μεταφορά του μεγάλου χρηματικού ποσού προς το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης του νοσοκομείου, καθώς σήμερα γίνεται η παραλαβή της μισθοδοσίας από το προσωπικό.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο ένας από τους δράστες παρίστανε τον γιατρό και φορούσε ιατρική ποδιά ενώ ο δεύτερος παρίστανε τον ασθενή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share