Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Γιάννης Βλόντζος!

Τραγική απώλεια!

14 Ιουνίου 2019 10:47
Πέθανε ο Γιάννης Βλόντζος!

Ο Γιάννης Βλόντζος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Merck Ελλάδος απεβίωσε χθες Πέμπτη, ανακοίνωσε η εταιρεία.

«Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στο φαρμακευτικό κλάδο, ο Γιάννης Βλόντζος υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός από συναδέλφους και συνεργάτες στο χώρο της Υγείας και υπηρέτησε όλες τις θέσεις που ανέλαβε με επιτυχία και αίσθηση καθήκοντος.

Η οικογένεια της Merck θρηνεί την απώλεια ενός εξαιρετικού ανθρώπου και επαγγελματία και από σήμερα είναι φτωχότερη. Η σκέψη μας είναι κοντά στην οικογένειά του», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο, 15 Ιουνίου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου στις 10π.μ.

Πέθανε η Βασιλική Σερπάνου!

Την τελευταία της πνοή, άφησε μια 58χρονη. Πρόκειται για την Βασιλική Σερπάνου που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας τα τελευταία χρόνια και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν.

Εργάστηκε ως φυσικοθεραπεύτρια στο πρώην ΙΚΑ Νέας Ιωνίας Βόλου, ενώ υπήρξε μέλος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Βόλου!

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στις Αλυκές.

Είδηση σοκ: Πέθανε ο Μάκης Παζαρτζής!

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Ράδιο Θεσσαλονίκη έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του θα τελεστεί αύριο στην Καλαμαριά.

Έφυγε απόψε από τη ζωή σε ηλικία 59 χρονών ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Μάκης Παζαρτζής, σκορπίζοντας θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός του Ράδιο Θεσσαλονίκη έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 12:00μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στην Καλαμαριά.

Σάλος με την 26χρονη Μαρίνα: Πήρε μαζί της για clubbing το μωρό της και όταν μέθυσε το σκότωσε!

Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας, περιπτώσεις ασυνείδητων γονέων, όμως ελάχιστες περιπτώσεις μπορούν να συγκριθούν με αυτή της Μαρίνα Τίμπλι.

Η 26χρονη αποφάσισε να βγει σε ένα club στο Νιου Κι της Ουαλίας παρέα με την ένα χρόνο μεγαλύτερη αδελφή της, έχοντας μαζί και το τεσσάρων μηνών μωρό της.

Εκεί υπήρξαν μαρτυρίες ατόμων που την είδαν να πετάει στον αέρα αρκετές φορές το παιδί της, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ μετά από αρκετές αποχώρησε, μαζί με δύο άνδρες που γνώρισε εκεί.

Κάποια στιγμή ξάπλωσε στο ίδιο κρεβάτι με το μωρό της, όμως ήταν τόσο μεθυσμένη που δεν κατάλαβε οτι το είχε πλακώσει και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Η αδελφή της, προσπαθούσε μάταια να την ξυπνήσει και είναι χαρακτηριστικό πως ενώ το μικρό είχε βρεθεί με αίμα στο στόμα και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, η Mαρίνα Τίμπλι αδυνατούσε να σηκωθεί και να συνέλθει.

Οι εξετάσεις έδειξαν οτι το βρέφος πέθανε από καρδιακή προσβολή, όμως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά οτι προήλθε από την πίεση που είχε ασκηθεί πάνω του. Ούτε όμως μπορούσε να το αποκλείσει.

Η έδρα του δικαστηρίου που έγινε την Παρασκευή όμως, ουσιαστικά θεώρησε πως αυτός ήταν ο λόγος και της επέβαλαν ποινή φυλάκισης 2 ετών και 4 μηνών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share