Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στάση εργασίας σε: Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ!

Σας αφορά!

14 Ιουνίου 2019 07:56
Στάση εργασίας σε: Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ!

Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν για ορισμένες ώρες σήμερα οι συρμοί του Μετρό, του ΗΣΑΠ και τα βαγόνια του Τραμ λόγω στάσεων εργασίας των ηλεκτροδηγών.

Συγκεκριμένα:

  • Μετρό και Ηλεκτρικός θα ακινητοποιηθούν απο τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα
  • Το Τραμ θα ακινητοποιηθεί από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι

Οι στάσεις εργασίας διεξάγονται προκειμένου τα Σωματεία Ηλεκτροδηγών των τριών μέσων σταθερής τροχιάς να πραγματοποιήσουν τις γενικές τους συνελεύσεις.

Στάση εργασίας σε πολλά ΜΜΜ της Αθήνας!

Μεγάλη ταλαιπωρία έρχεται για το επιβατικό κοινό...Οι εργαζόμενοι σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας.

Η στάση εργασίας θα γίνει προκειμένου το Σωματείο Ηλεκτροδηγών σε μετρό και ηλεκτρικό να πραγματοποιήσει έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Ποιες ώρες δεν θα έχει μετρό και ηλεκτρικό
Συγκεκριμένα οι μηχανοδηγοί σε μετρό και ηλεκτρικό θα τραβήξουν χειρόφρενο από τις 12 το μεσημέρι αύριο, μέχρι τις 6 το απόγευμα, για τέσσερις ολόκληρες ώρες δηλαδή και μάλιστα κατά τις ώρες που μεγάλο μέρος των εργαζομένων επιστρέφει από την εργασία του στο σπίτι του. Η ταλαιπωρία τόσο για τους επιβάτες των εν λόγω μέσων όσο και για τους οδηγούς, καθώς αναμένεται να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους αύριο, αναμένεται να είναι μεγάλη.

Στάση εργασίας και στο τραμ, άλλη ώρα όμως
Διαφορετικές ώρες για να πραγματοποιήσει γενική συνέλευση του και συνεπώς να κάνει στάση εργασίας επέλεξε το Σωματείου Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής που αποφάσισε στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, λόγω έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σας αφορά: Aπεργία την παρασκευή σε ΜΜΜ της Αθήνας!

Χωρίς τραμ την Παρασκευή!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share