Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Πέθανε ο Σπύρος Δολέρος!

Σπαραγμός!

13 Ιουνίου 2019 17:40
Τραγωδία: Πέθανε ο Σπύρος Δολέρος!

Ένας από το πρωτοπόρους Έλληνες χρήστες του Twitter πέθανε, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

O @doleross, στην τελευταία του ανάρτηση στο Twitter, στις 25 Μαΐου, έγραψε για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, με αποτέλεσμα πλήθος επώνυμων και μη χρηστών της πλατφόρμας να του ευχηθούν να ξεπεράσει την περιπέτεια και να επανέλθει δριμύτερος.

Ήδη αρκετοί χρήστες εκφράζουν τη λύπη τους για τον θάνατό του

Ήδη αρκετοί χρήστες εκφράζουν τη λύπη τους για τον θάνατό του

Είδηση σοκ: Βρέθηκε νεκρή η 26χρονη Λίλια μέσα στο σπίτι της!

Η Λίλια Νοβίκοβα, η οποία είχε χαρακτηριστεί ως η «πιο σέξι παίκτρια πόκερ» της Ρωσίας, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στη Μόσχα, με τις αρχές να κάνουν λόγο για ηλεκτροπληξία που προκάλεσε το θάνατό της.

Η άτυχη 26χρονη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο μπάνιο του διαμερίσματός της από μια γειτόνισσα. Οι γονείς της ανησυχούσαν επειδή δεν απαντούσε στο τηλέφωνό της και ζήτησαν από την ηλικιωμένη γυναίκα να ελέγξει αν ήταν καλά.

Η νεαρή ήταν διάσημη επαγγελματίας παίκτρια πόκερ που είχε συμβόλαιο με την PokerStars, είχε το δικό της κανάλι πόκερ και παρέδιδε μαθήματα. Η Νοβίκοβα λέγεται ότι ήταν από μικρή ηλικία «παιδί-θαύμα» στα μαθηματικά και κατείψε πτυχίο μηχανικής.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, το θύμα στέγνωνε τα μαλλιά της και την ίδια ώρα χρησιμοποιούσε το κινητό της τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία και να χτυπήσει στο κεφάλι από τη βίαιη πρόσκρουση στο πάτωμα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share