Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ: Στα ψυγεία του νεκροταφείου Σχιστού σορός από το Μάτι που δεν την έχει αναζητήσει κανείς 11 μήνες μετά!

Ανατριχιαστικό!

13 Ιουνίου 2019 15:43
Σοκ: Στα ψυγεία του νεκροταφείου Σχιστού σορός από το Μάτι που δεν την έχει αναζητήσει κανείς 11 μήνες μετά!

Έχουν περάσει 11 μήνες και κανεις δεν έχει ενδιαφερθεί με αποτέλεσμα να βρίσκεται ακόμη στον ψυκτικό θάλαμο του νεκροταφείου του Σχιστού!

Στα αζήτητα παραμένει η σορός μιας γυναίκας που βρέθηκε πέρσι πνιγμένη στο Μάτι από άνδρες του Λιμενικού. Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποία παραμένουν άγνωστα βρέθηκε από άνδρες του λιμενικού και όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση ήταν πνιγμένη και όχι καμένη. Αγωγή 1,5 εκατ. ευρώ κατέθεσαν για το το ζευγάρι που απανθρακώθηκε αγκαλιασμένο στο Μάτι!

Έχουν περάσει 11 μήνες και κανεις δεν έχει ενδιαφερθεί με αποτέλεσμα να βρίσκεται ακόμη στον ψυκτικό θάλαμο του νεκροταφείου του Σχιστού. Δείτε αναλυτικά στο ρεπορτάζ του Open TV.

Ανατριχίλα στο μεγαλύτερο νεκροταφείο της χώρας: Πεταμένα πτώματα και λείψανα νεκρών!

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Open TV φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα θέμα που θα συζητηθεί και προκαλεί αποτροπιασμό και ντροπή για την κατάσταση που επικρατεί στο μεγαλύτερο νεκροταφείο της χώρας, αυτό του Σχιστού.

Όπως αποκαλύπτει ο Σπύρος Φρεμεντίτης, το πάρκινγκ επισκεπτών του νεκροταφείου έχει μετατραπεί σε χωματερή... ψυχών, με τις μαύρες σακούλες να είναι πεταμένες σε κοινή θέα, μες στον ήλιο και τα αδέσποτα ζώα, ενώ μέσα στο κοιμητήριο η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε λογική.

Στους διαδρόμους του νεκροταφείου, υπάρχουν οι σακούλες από τα υπολείμματα των τάφων δεξιά κι αριστερά κι όποιος περνάει για να πάει στον νεκρό του, τις περνάει κυριολεκτικά από πάνω.

Πέρα από την περιύβριση νεκρών, υπάρχει σαφώς και το θέμα της υγειονομικής βόμβας που δημιουργεί ο σωρός των στοιβαγμένων πτωμάτων και υπολειμμάτων των τάφων...

Το θέμα όχι μόνο δεν τελειώνει εκεί, αλλά γίνεται ακόμα πιο αποτρόπαιο και φρικαλέο. Πολλοί συνάνθρωποί μας, εξαιτίας χημειοθεραπειών κι άλλων φαρμάκων που λαμβάνουν, το σώμα τους δεν διαλύεται και το πτώμα μένει σχεδόν ανέπαφο από το χρόνο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share