Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Καισαριανής: Ληστεία με όπλα σε ΕΛΤΑ!

Ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου πελάτες!

13 Ιουνίου 2019 14:14
Καισαριανής: Ληστεία με όπλα σε ΕΛΤΑ!

Στόχος ένοπλων ληστών έγιναν τα ΕΛΤΑ Καισαριανής λίγα λεπτά πριν από τις 12:00 της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν πηγές από την αστυνομία, δύο άτομα, που φορούσαν κράνη, εισέβαλαν στο υποκατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ούλοφ Πάλμε και ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου πελάτες και υπαλλήλους.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό από το ταμείο και διέφυγαν με μηχανή, η οποία εντοπίστηκε αργότερα, στην Πολυτεχνειούπολη.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

3 Άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης για 80 ευρώ!

Εφιαλτικό ήταν το ξημέρωμα της Τετάρτης για μια ηλικιωμένη γυναίκα που κοιμόταν ανυποψίαστη στο σπίτι της στην Άμφισσα, όταν ξαφνικά έσπασε η πόρτα και εισέβαλαν τρεις άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες και την ξύπνησαν απότομα, ακινητοποιώντας την με την απειλή μαχαιριού.

Ο ένας από τους δράστες της ζήτησε επίμονα να του αποκαλύψει πού φύλαγε χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα και μάλιστα άρπαξε βίαια από το λαιμό της ένα χρυσό κόσμημα που φορούσε, ενώ την ίδια στιγμή οι δύο συνεργοί του άρχισαν να κάνουν άνω- κάτω το σπίτι αναζητώντας τις οικονομίες της 79χρονης.

Τελικά, οι ληστές δεν βρήκαν παρά μόλις 80 ευρώ μέσα στο πορτοφόλι της έντρομης ηλικιωμένης, τα οποία άρπαξαν και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η 79χρονη ειδοποίησε την Ασφάλεια Άμφισσας – Δελφών και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό των τριών κακοποιών, η οποία όμως δεν καρποφόρησε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share