Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγική ειρωνεία: Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε λίγες μέρες πριν πάρει αυτό που περίμενε καιρό!

Συγκλονιστική αποκάλυψη!

13 Ιουνίου 2019 13:51
Τραγική ειρωνεία: Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε λίγες μέρες πριν πάρει αυτό που περίμενε καιρό!

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έρχεται για τον Πάνο Ζάρλα, καθώς λίγες μέρες μετά τον θάνατό του ήρθε αυτό που περίμενε καιρό. Ήταν μία μεγάλη τραγική ειρωνεία για τον αδικοχαμένο νικητή του Power of Love!

Ανήμερα των γενεθλίων του ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή, όταν και βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού.

Όπως αναφέρει το showtime.Cy ο Πάνος Ζάρλας λίγες ημέρες μετά το τραγικό περιστατικό θα έπαιρνε το έπαθλο των 10.000 ευρώ που κέρδισε στο Power of Love!

To ποσό αυτό το πήρε τώρα η μητέρα του και η πρώτη της κίνηση ήταν να ξεχρεώσει τη μηχανή του γιου της, με την οποία έχασε τη ζωή του.

Πάνος Ζάρλας: Γιατί ο αδερφός του έσβησε το Instagram;

Ο ετεροθαλής αδερφός του Πάνου Ζάρλα, Αλέξανδρος Καλλιπολίτης, έσβησε τον λογαριασμό του από το instagram!

Το τελευταία διάστημα είχε υπάρξει ένταση με followers!

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα μετά το σοκαριστικό τροχαίο που είχε ο 28χρονος στη Λεωφόρο Συγγρού!

Ο ετεροθαλής αδερφός του Πάνου Ζάρλα, Αλέξανδρος Καλλιπολίτης, τον τελευταίο καιρό είχε κάποιες εντάσεις με followers στο instagram έπειτα από κάποια σχόλια που του είχαν στείλει.

Πάνος Ζάρλας: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την Στέλλα Μιζεράκη!

Μια αποκάλυψη έκανε στενός φίλος του Πάνου Ζάρλα για τη Στέλλα Μιζεράκη, μετά το θάνατο πριν από περίπου δυο εβδομάδες.

Όπως αποκάλυψε, του είχε πει ο ίδιος ότι είναι πολύ ερωτευμένος με την Στέλλα, μάλιστα για την σχέση τους είχε μιλήσει και ο Παναγιώτης Θεόφιλος.


Συγκεκριμένο, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στον άδικο χαμό του 28χρονου του Power of love.

«Κάναμε παρέα σχεδόν καθημερινή για 2-3 χρόνια. Σοκαρίστηκα. Ήταν πάντα χαρούμενος. Τον ένοιαζε πώς θα ευχαριστήσει τους άλλους. Όταν τον είδα στο Power of Love του στέλνω μήνυμα και μου απάντησε ‘Μου αρέσει, είμαι ερωτευμένος με τη Στέλλα' . Έστειλα μήνυμα στην μητέρα του. Είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ όταν παρερμηνεύτηκε η δήλωση του για την Μαρινέλλα.», είπε χαρακτηριστικά.

Τώρα, ο αδερφός του Ζάρλα απενεργοποίησε το προφίλ του χωρίς να είναι γνωστός ο λόγος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share