Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Ευάγγελος Βενιζέλος!

Τι συνέβη;

13 Ιουνίου 2019 11:57
Εκτάκτως  στο νοσοκομείο ο Ευάγγελος Βενιζέλος!

Εκτάκτως στο νοσοκομείο εισήχθη χθες ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς υπέστη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος χειρουργήθηκε και η εγχείρηση είχε επιτυχία. Μέσα στην ημέρα αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση.

Αυτός ήταν ο λόγος που ο πρώην υπουργός δεν παραβρέθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, όπου μίλησε η Φώφη Γεννηματά.Ο κ. Βενιζέλος είναι καλά και όπως ανέφερε σε συνεργάτες του.

Εκτός ΚΙΝΑΛ ο Γιάννης Σγουρός!

Χαμός στο ΚΙΝΑΛ αφού δεν θα είναι υποψήφιος ο Γιάννης Σγουρός στις εκλογές! Τι αναφέρει σε επιστολή του στη Φώφη Γεννηματά;

Ο κ. Σγουρός γνωστοποιεί ότι σε συνάντηση που είχε με την κ. Γεννηματά είχε εκφράσει την πρόθεσή του να συμμετάσχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος σε μη εκλόγιμη θέση, καθώς επίσης ότι η εκλογή του ως βουλευτής δεν είναι αυτοσκοπός.

Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές ανακοίνωσε με επιστολή του στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

Όπως τονίζει στην επιστολή του ο κ. Σγουρός, «διαβλέποντας πλέον μετά την πάροδο αρκετών ημερών την δυσκολία της τελικής σας απόφασης, θα ήθελα να σας βγάλω από τη δύσκολη θέση της επιλογής, εκφράζοντας την επιθυμία να μην είμαι τελικά υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Η απόφασή μου αυτή είναι οριστική, όμως θα είμαι πάντοτε στην πρώτη γραμμή στην μάχη για την ενότητα της κεντροαριστεράς και την ήττα του νεοφιλελευθερισμού, που τόσα δεινά σώρευσε στην ελληνική κοινωνία».

Τέλος, ο κ. Σγουρός εύχεται καλή επιτυχία στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ ζητώντας της να έχει «γνώμονα πάντοτε μια ενωμένη και ισχυρή προοδευτική δημοκρατική παράταξη, όπως την σφυρηλάτησε ο Ανδρέας Παπανδρέου».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share