Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κύπρος: "Άναψε ένα κερί… βαστώ το μωρό" - Σπαράζει καρδιές ο δύτης που βρήκε την 6χρονη!

Συγκίνηση και ανατριχίλα...

13 Ιουνίου 2019 08:30
Κύπρος:

Ανατριχίλα προκαλεί ο διάλογος των δυτών της ιδιωτικής εταιρείας Brasal, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη της εταιρείας έκλεισαν μια τραγωδία που έζησε η Κύπρος τους τελευταίους μήνες με τον serial killer, αφού βρήκαν το 6χρονο παιδάκι.

Στον διαδικτυακό λογαριασμό της εταιρείας δημοσιεύεται ο διάλογος που είχε ο δύτης, ο οποίος ανέσυρε τόσο τις βαλίτσες της φρίκης στην Κόκκινη Λίμνη όσο και την μικρή Siera, από την Λίμνη του Μεμή.

Η εταιρεία που συνέδραμε στην επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσής της 6χρονης Σιέρα έδωσε στη δημοσιότητα το συγκλονιστικό διάλογο που είχε ο δύτης που εντόπισε την σορό της 6χρονης με τον συντονιστή της επιχείρησης.

Ο δύτης Πάμπος Ομήρου λέει αρχικά στον συντονιστή Εντουάρντο Μπράνκο να ανάψει ένα κερί. "Θα ανάψω Πάμπο μου, γιατί;» ρωτά ο συντονιστής με τον δύτη να του απαντά «για το μωρό, βαστώ το στην αγκαλιά μου". Η εταιρεία ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook και φωτογραφίες από την επιχείρηση της Τετάρτης με τον δύτη να φαίνεται σε μια από αυτές να σηκώνει τα χέρια ψηλά στον ουρανό.

Serial killer Κύπρου: "Δάκρυσα όταν βρήκαμε την 2η βαλίτσα με το παιδί"! - Συγκλονίζει ο διευθυντής της Πυροσβεστικής!

Η υπόθεση του "Ορέστη" του serial killer της Κύπρου συγκλόνισε το Πανελλήνιο και τα πτώματα που ήταν κρυμμένα στο μεταλλείο του τρόμου! Ο διευθυντής της Πυροσβεστικής μίλησε για όσα ένιωσε όταν βρέθηκε η δεύτερη βαλίτσα που ήταν μέσα το παιδί..

"Δάκρυσα όταν βρήκαμε την 2η βαλίτσα με το παιδί"! Αυτά ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του διευθυντή!

«Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν και με την ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας, έχει κλείσει ένα κεφάλαιο για το οποίο αγωνιστήκαμε για πάνω από 40 ημέρες. Η ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας μας ταλαιπώρησε» τόνισε

«Για εμάς το κύριο συναίσθημα που επικρατεί και προτεραιότητα είναι βρούμε τις σορούς των θυμάτων. Καταβάλουμε τεράστιες προσπάθειες. Ασφαλώς η ανεύρεση του τελευταίου θύματος στην Κόκκινη Λίμνη μας χαροποίησε, το συναίσθημα εκεί ήταν διπλό ήταν το συναίσθημα της χαρμολύπης. Και χαρά και λύπη να βλέπεις μέσα σε μια βαλίτσα μία σορό. Ζήσαμε και ζούμε σκηνές συνταρακτικές. Είναι γεγονότα που έχουν συνταράξει την κυπριακή κοινωνία και έχει πάρει και διεθνείς διαστάσεις» δήλωσε ο κ. Τράγκολας, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Για την Ελλάδα».

Συναντήθηκε με τη μητέρα ενός εκ των θυμάτων

Οσον αφορά τη συνάντηση που είχε με την μητέρα ενός εκ των θυμάτων είπε «ήταν μια συγκινητική συνάντηση, δώσαμε την υπόσχεση στη μάνα της Μαρικάρ ότι θα κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να βρούμε τη σορό της κόρης της. Μάνα είναι, ήταν στην αγκαλιά μου αλλά και στην αγκαλιά των υπόλοιπων μελών της ηγεσίας και μας παρακαλούσε να βρούμε την κόρη της και έκλαιγε. Συγκινηθήκαμε και εμείς. Μας έδωσε το τελευταίο πείσμα για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες».

«Νιώθαμε συνεχή αγωνία γιατί είχαμε υποχρέωση να βγάλουμε τις σορούς από το νερό για να αναπαυθεί η ψυχή τους. Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Ακόμα αναζητούμε ένα παιδί επτά ετών σε ένα νέο σημείο. Τώρα αρχίζουμε και επικεντρωνόμαστε εκεί» πρόσθεσε.

«Δάκρυσα όταν βρήκαμε τη δεύτερη βαλίτσα»

«Δάκρυσα όταν βρήκαμε τη δεύτερη βαλίτσα μέσα στην οποία υπήρχε ένα μικρό παιδάκι. Μια μικρή βαλίτσα που ήταν ένα έξι χρονών παιδί. Έχω εγγόνια στην ηλικία αυτών των παιδιών που αναζητούμε. Υπήρξαν και στιγμές που νιώθαμε και απογοήτευση που περνούσαν οι ημέρες και δεν βρίσκαμε τη βαλίτσα. Φεύγαμε πάντα με την ελπίδα τις επόμενης ημέρας» καταλήγει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share