Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ένταση σε φυλακή με κρατούμενο - Χρειάστηκαν 100 αστυνομικοί για να τον σταματήσουν!

Για οχτώ ώρες ο 38χρονος ] έκανε ό,τι ήθελε μέσα στη φυλακή!

13 Ιουνίου 2019 08:11
Ένταση σε φυλακή με κρατούμενο - Χρειάστηκαν 100 αστυνομικοί για να τον σταματήσουν!

Χάος προκλήθηκε σε φυλακή της Αγγλίας από έναν κρατούμενο για τον οποιο χρειάστηκε η συνδρομή 100 αστυνομικών προκειμένου να εξουδετερωθεί.

Για οχτώ ώρες ο 38χρονος Τζον Ονιεναίτσι έκανε ό,τι ήθελε μέσα στη φυλακή, ξυλοκοπώντας σοφρωνιστικούς υπαλλήλους και βάζοντας φωτιά σε κουζίνα.

Ο 38χρονος εξέτιε ποινή για την απόπειρα δολοφονίας δύο αστυνομικών - ενώ ήταν σε άδεια από φυλακή - τον Δεκέμβριο του 2010.

Το χάος από το οποίο προκλήθηκαν ζημιές περίπου 15.000 βρετανικών λιρών, ξεκίνησε με τον 38χρονο να επιτίθεται σε σοφρωνιστικούς υπαλλήλους.

Στα βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας φαίνεται ο κρατούμενος, ο οποίος κάποτε είχε περιγραφεί ως ένας από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους στη Βρετανία, να βάζει φωτιά σε μια κουζίνα.

Το τέλος στην εξέγερση του 38χρονου μπήκε όταν δεκάδες αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων τον περιστοίχισαν και άρχισαν να τον χτυπούν. Τότε ο 38χρονος προσπάθησε να διαφύγει αλλά έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Νεκρός κρατούμενος στη Πάτρα: Παθολογικά τα αίτια του θανάτου του!

Ο 44χρονος κρατούμενος των φυλακών του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, δεν ξυλοκοπήθηκε όπως οι συγγενείς του κατήγγειλαν,προσκομίζοντας μάλιστα και φωτογραφίες της σορού του.

Το γεγονός ότι ο 44χρονος Ρομά κρατούνταν την απομόνωση του σωφρονιστικού καταστήματος, βοήθησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης καθώς στον χώρο λειτουργούσε κάμερα η οποία κατέγραφε τα πάντα.

Από την εξέταση του βίντεο, δεν φάνηκε κάποιος να πλησιάζει τον κρατούμενο και να τον χτυπά.

Μάλιστα, απέδωσε για τις μελανιές στο σώμα του 44χρονου στο γεγονός ότι είχαν αρχίσει τα πτωματικά φαινόμενα, ενώ το αίμα στο σεντόνι φαίνεται ότι προήλθε από ανακοπή ή πνευμονία που προκαλούν ρινορραγία.

Πάντως, η νεκροτομή αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share