Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκάρει η νέα «τρέλα» των Social media: Φωτογραφίζονται στην απαγορευμένη ζώνη του Τσέρνομπιλ!

Αποτελεί «πόλο έλξης» για τους επίδοξους «influencers» του Instagram!

12 Ιουνίου 2019 20:03
Σοκάρει η νέα «τρέλα» των Social media: Φωτογραφίζονται στην απαγορευμένη ζώνη του Τσέρνομπιλ!

Μία νέα , επικίνδυνη τάση, ξεκίνησε στα social media και περισσότερο στο Instagram μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η τηλεοπτική σειρά «Chernobyl» του δικτύου HBO.

Με περισσότερες από 20.000 αναρτήσεις, ήδη, με το hashtag #ExclusionZone στο Instagram, η «μόδα» που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, είναι οι... εκδρομές από επίδοξους «influencers» του Διαδικτύου στην περιοχή γύρω από το Τσέρνομπιλ, που κρίθηκε ακατάλληλη και επικίνδυνη για τους ανθρώπους μετά την πυρηνική καταστροφή του 1986, προκειμένου να φωτογραφηθούν σε ιδανικό προορισμό για τα «like»

Η Ρωσία απαντάει στο "Chernobyl" του HBO με δική της σειρά!

Μία διαφορετική εκδοχή της ιστορίας με το πυρηνικό ατύχημα που συγκλόνισε τον κόσμο το 1986.

Η επιτυχία που σημειώνει η μίνι σειρά του HBO «Chernobyl», φαίνεται πως προκαλεί την αντίδραση της Ρωσίας.

Το γεγονός οτι η βαθμολογία της συγκεκριμένης παραγωγής ξεπέρασε σειρές όπως το Breaking Bad και το Game Of Thrones, σε συνδυασμό με τον παροξυσμό που υπάρχει σε όσους την βλέπουν και τα αποθεωτικά σχόλια που την συνοδεύουν, αναγκάσει τον Πούτιν να λάβει μέτρα.

Όπως ανακοίνωσε το NTV πήρε άδεια για να γυρίσει την δική της εκδοχή του χειρότερου πυρηνικού ατυχήματος στον κόσμο και ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την συνεργασία με τον σκηνοθέτη Αλεξέι Μουράντοφ.

Κεντρικό πρόσωπο σε αυτή την εκδοχή θα είναι ένας πράκτορας της KGB που προσπαθεί να αποσοβήσει το σαμποτάζ που είχε σχεδιάσει η CIA.

«Μία θεωρία υποστηρίζει πως οι Αμερικάνοι είχαν διεισδύσει στον πυρηνικό σταθμό, κάτι που πολλοί ιστορικοί δεν έχουν αρνηθεί. Την ημέρα της έκρηξης στον σταθμό του εχθρού ήταν παρών ένας πράκτορας του εχθρού», είπε χαρακτηριστικά στους Times της Μόσχας, ο Μουράντοφ.

Βέβαια, εδώ πρέπει να σημειώσουμε, πως μέχρι στιγμής όχι απλά δεν υπάρχουν αποδείξεις για τη συγκεκριμένη θεωρία, αλλά ούτε ενδείξεις. Μόνο δημοσιεύματα, εικασίες και αμφιλεγόμενες πληροφορίες.

Πηγή: gazzetta

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share