Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Πατριός βίαζε για 20 χρόνια την κόρη του και έκαναν 8 παιδιά!

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους!

12 Ιουνίου 2019 15:56
Φρίκη: Πατριός βίαζε για 20 χρόνια την κόρη του και έκαναν 8 παιδιά!

Ο πα-τερας Χένρι Μισέλ Πιέτ άρχισε να κακοποιεί σεξουαλικά τη Ρόζαλιν Μακ Γκίνις όταν το κοριτσάκι ήταν μόλις δέκα ετών. Ο παιδεραστής πατριός «παντρεύτηκε» τη θετή του κόρη έναν χρόνο αργότερα μέσα σ’ ένα φορτηγάκι στο Γουάγκονερ της Οκλαχόμα, με τον 15χρονο γιο του να «επικυρώνει» τον γάμο, σύμφωνα με το FBI.


Ο παιδεραστής πατριός «παντρεύτηκε» τη θετή του κόρη όταν εκείνη ήταν 11 ετών / Φωτογραφία: Facebook
H 34χρονη σήμερα Μακ Γκίνις είπε ότι η μητέρα της γνώριζε για την κακοποίησή της και κάποια στιγμή εγκατέλειψε τον παιδεραστή άνδρα της, αλλά εκείνος πήγε στο σχολείο της μικρής τον Ιανουάριο του 1997 και την απήγαγε. Αφού την σύστησε στα παιδιά του ως νέα μητέρα τους άρχισαν να ταξιδεύουν σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ, αλλά και στο Μεξικό. Προκειμένου να χάσουν οι Αρχές τα ίχνη του, άλλαξε ονοματεπώνυμο κι υποχρέωσε το κορίτσι να κόψει και να βάψει τα μαλλιά του. Μέσα σε λίγους μήνες κι ενώ την βίαζε συστηματικά και την κακοποιούσε σωματικά η Ρόζαλιν έμεινε έγκυος στα 13 της, αλλά απέβαλε και την ανάγκασε να ρίξει το έμβρυο στην τουαλέτα. «Ήμουν τρομαγμένη, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πως μπορούσε ένας άνθρωπος να κάνει κάτι τέτοιο σ’ ένα παιδί», είπε σε αμερικανικά ΜΜΕ.


Ο Πίετ βίαζε και ξυλοφόρτωνε τη Ρόζαλιν Μακ Γκίνις και την ανάγκαζε να ζητιανεύει στους δρόμους
Ο παιδεραστής πατριός πήγαινε με το θύμα του από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο, μέχρι που κατέληξαν στο Μεξικό, όπου έφερε στον κόσμο το πρώτο από τα εννιά παιδιά της σε ηλικία 15 ετών στο πίσω μέρος ενός φορτηγού.


Η Ρόζαλιν Μακ Γκίνις απέκτησε εννιά παιδιά από τον παιδεραστή πατριό της, που τη βίαζε συστηματικά


Η μικρή αναγκαζόταν να ζητιανεύει στους δρόμους επειδή ο Πιέτ ξόδευε όλα τα λεφτά τους σε ναρκωτικά και αλκοόλ. Συχνά τη χτυπούσε με το κοντάκι μιας καραμπίνας, μ’ ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ, με φιάλες μπύρας, την πυροβόλησε αρκετές φορές, της προκάλεσε πολλά κατάγματα.

Το τέλος του εφιάλτη 19 χρόνια μετά
Το 2016, 19 ολόκληρα χρόνια αφότου άρχισε το μαρτύριό της, η Ρόζαλιν συνάντησε ένα παντρεμένο ζευγάρι στην Οαξάκα του Μεξικό, που υποπτεύθηκαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε βλέποντας τη μεγάλη διαφορά ηλικίας του παιδεραστή με την υποτιθέμενη γυναίκα του και τη μικρή διαφορά ηλικίας της κοπέλας με τα παιδιά της. Τη βοήθησαν να επιστρέψει στις ΗΠΑ με τα παιδιά της, αλλά ο παιδεραστής πατριός της διέφευγε.


H Ρόζαλιν Μακ Γκίνις μίλησε για τον εφιάλτη της σε αμερικανικά ΜΜΕ / Φωτογραφία: KSHB
Η Ρόζαλιν μίλησε για τα απίστευτα βάσανά της στο περιοδικό People τον Σεπτέμβριο του 2017 και λίγο αργότερα ο Πίετ συνελήφθη προσπαθώντας να μπει στις ΗΠΑ και οδηγήθηκε στην Οκλαχόμα κατηγορούμενος για βιασμό και κακοποίηση ανηλίκου. Μετά την καταδίκη του την Δευτέρα ο εισαγγελέας δήλωσε: «Το θύμα υπέστη επί δύο δεκαετίες τρομακτική κακοποίηση. Το θάρρος της τη βοήθησε να δραπετεύσει και να γλιτώσει τα παιδιά της κι επέτρεψε στις διωκτικές Αρχές να ζητήσουν την απονομή δικαιοσύνης για λογαριασμό της. Το θάρρος της ήταν που έβαλε τέλος στο βασίλειο του τρόμου». Ο παιδεραστής πατριός αναμένει τώρα την ανακοίνωση της ποινής του -πιθανότατα ισόβια. Η υπόθεσή του θυμίζει εκείνη του παιδεραστή Γιόζεφ Φριτζλ, που κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε συστηματικά την ίδια του την κόρη σ’ ένα υπόγειο στην Αυστρία επί 24 ολόκληρα χρόνια, διάστημα κατά το οποίο απέκτησε 24 παιδιά μαζί της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share