Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκ: Μάχη για την ζωή του δίνει ο γιος του Νίκου Πατέρα!

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του νεαρού!

12 Ιουνίου 2019 14:33
Σοκ: Μάχη για την ζωή του δίνει ο γιος του Νίκου Πατέρα!

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον «Ευαγγελισμό» ο 19χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/6) στην Παραλιακή στο ύψος του «Ποσειδωνίου».

Ο νεαρός οδηγός, ο οποίος είναι γιος του εφοπλιστή και πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκου Πατέρα, διακομίστηκε αρχικά με τον συνεπιβάτη του στο «Γ. Γεννηματάς», όμως ακολούθως και έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου και οι γιατροί δίνουν μάχη για τη ζωή του.

Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του όλη η οικογένεια Πατέρα, καθώς και φίλοι και γνωστοί, ενώ, ευτυχώς, ο έτερος επιβάτης, ο οποίος είναι εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, καθώς φέρει πιο ελαφρά τραύματα.

Σοκάρει η ταυτότητα του: Αυτός ήταν ο συνοδηγός στο σφοδρό τροχαίο του γιου του Νίκου Πατέρα στην παραλιακή!

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Διαμαντής Πατέρας, γιος του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο στα ξημερώματα, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα».

Στις 5 τα ξημερώματα, στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Αθήνα, έξω από το κέντρο Ποσειδώνιο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός βγήκε εκτός πορείας με αποτέλεσμα μπει σε μονόδρομο και ο 19χρονος οδηγός να τραυματιστεί σοβαρά. Συνοδηγός του Διαμαντή Πατέρα ήταν ένας ακόμη 19χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρύτερα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος του Πατέρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος οδηγούσε ένα Mini Cooper, ενώ συνοδηγός ήταν ο επίσης 19χρονος, Μιλτιάδης Γεώργιος Αλβέρτης, εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ o οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Παρίσι: Νεαρός έχασε τη ζωή του από ηλεκτρικό πατίνι!

Εθνική οδός: Ανετράπη νταλίκα! Υπάρχει τραυματίας!(φώτο)

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share