Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

Ασθενοφόρο έμεινε στην Κατεχάκη ενώ μετέφερε ασθενή!

...

12 Ιουνίου 2019 11:51
Ασθενοφόρο έμεινε στην Κατεχάκη ενώ μετέφερε ασθενή!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το θέμα της συντήρησης των ασθενοφόρων και η αριθμητική επάρκειά τους έρχεται στην επικαιρότητα. Δυστυχώς όταν τέτοια θέματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας συνήθως έχει προηγηθεί ένα αρνητικό περιστατικό.

Έτσι έγινε και την Τρίτη (11/6) το πρωί όταν ένα ασθενοφόρο κλήθηκε να μεταφέρει έναν ηλικιωμένο στο νοσοκομείο. Η μεταφορά του ασθενή διακόπηκε στην Κατεχάκη όταν το όχημα του ΕΚΑΒ έμεινε από μηχανική βλάβη στην Κατεχάκη.

Τελικά, η μεταφορά του ηλικιωμένου ολοκληρώθηκε με δεύτερο ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο, με τους διασώστες να κάνουν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να μη χαθεί χρόνος.

Θεσσαλονίκη: 4χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του από πόρτα που τον καταπλάκωσε!

Ένα τετράχρονο προσφυγόπουλο έχασε τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε από μεταλλική πόρτα, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα στα Βρασνά, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Όπως επιβεβαίωσε το ΕΚΑΒ, το άτυχο αγοράκι παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

undefined

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ανήλικο, με καταγωγή από το Αφγανιστάν, φέρεται να έπαιζε με συνομήλικούς του σε εξωτερικό χώρο και κάποια στιγμή φαίνεται πως κρεμάστηκε από συρόμενη μεταλλική πόρτα. Εκτιμάται ότι από τη πίεση που άσκησε το προσφυγόπουλο στην πόρτα αυτή αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του και να το τραυματίσει θανάσιμα. Κατά πληροφορίες, το αγοράκι διέμενε με την οικογένειά του σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό ερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share