Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Απειλούσε περαστικούς με λεπίδα!

Συνελήφθη πριν από λίγο.

11 Ιουνίου 2019 15:49
Θεσσαλονίκη: Απειλούσε περαστικούς με λεπίδα!

Επεισόδιο με πρωταγωνιστή έναν 20χρονο από το Πακιστάν σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 20χρονος για άγνωστο λόγο έβγαλε από την τσέπη του λεπίδα και άρχισε να απειλεί όσους βρίσκονταν γύρω του. Το περιστατικό σημειώθηκε στην αγορά Βλάλη, λίγο πριν τις 13:00.

Περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας Ζ. Στη θέα των αστυνομικών ο δράστης πέταξε την λεπίδα. Αμέσως μετά οι αστυνομικοί του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο 20χρονος έβριζε αδιακρίτως άτομα που ήταν γύρω του ενώ στη συνέχεια έβριζε. Ο συλληφθείς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Θεσσαλονίκη: Έφοδος της αστυνομίας στην πανεπιστημιούπολη! Έγιναν συλλήψεις!

Νέα επιχείρηση με στόχο τους διακινητές ναρκωτικών που λυμαίνονται το ΑΠΘ πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής αστυνομική δύναμη στην πανεπιστημιούπολη Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρηση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρία άτομα στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης (χασίς).


Πρόκειται για τρεις νεαρούς 21, 20 και 19 ετών που είχαν πάνω τους 353 γραμμάρια κάνναβης χωρισμένη σε πακέτα -έτοιμα για διακίνηση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share