Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τον σκούντησαν στον ώμο και μαχαίρωσε 9 φορές τον 19χρονο που υπερασπίστηκε φίλο του!

Από ένα κατά λάθος σκούντημα ξεκίνησε ο τσακωμός

11 Ιουνίου 2019 12:35
Τον σκούντησαν στον ώμο και μαχαίρωσε 9 φορές τον 19χρονο που υπερασπίστηκε φίλο του!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αντρών της Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας στην Κύπρο για τον εντοπισμό και την σύλληψη του αλλοδαπού που για ασήμαντη αφορμή παραλίγο να προκαλέσει τραγωδία στην συμπλοκή με μία παρέα πέντε νεαρών Ελλήνων.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα των Αρχών διαπιστώνεται πως το κίνητρο του δράστη ήταν η ψευτομαγκιά και τίποτα περισσότερο και πως όλα ξεκίνησαν όταν καθώς περπατούσαν τα παιδιά της μίας παρέας, ένας από αυτούς ακούμπησε κατά λάθος στον ώμο τον δράστη που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά με έναν φίλο του. Μάλιστα, όταν ξεκίνησε ο τσακωμός στη συμβολή των οδών Γρυπάρη και Μαντζαγριωτάκη, το δεύτερο άτομο σηκώθηκε και έφυγε και δεν συμμετείχε καθόλου στο επεισόδιο.

Ο δράστης όμως, ηλικίας περίπου 17-25 ετών, στράφηκε εναντίον του πιο μικρού της παρέας, ενός 14χρονου, τον οποίο έσπευσε να υπερασπιστεί ο 19χρονος, με αποτέλεσμα ο δράστης να τον πλήξει με μαχαίρι 8-9 φορές σε διάφορα σημεία του σώματός του, με πιο σοβαρό τραύμα ένα στον θώρακα το οποίο μάλιστα κατέληξε πολύ κοντά στην καρδιά και παραλίγο να αποβεί μοιραίο.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και πλέον ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου και αναρρώνει, ενώ η Ασφάλεια έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να μπορέσει να εντοπίσει το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο εξαιτίας μίας ασήμαντης αφορμής αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο.

Serial killer Κύπρου: "Δάκρυσα όταν βρήκαμε την 2η βαλίτσα με το παιδί"! - Συγκλονίζει ο διευθυντής της Πυροσβεστικής!

Η υπόθεση του "Ορέστη" του serial killer της Κύπρου συγκλόνισε το Πανελλήνιο και τα πτώματα που ήταν κρυμμένα στο μεταλλείο του τρόμου! Ο διευθυντής της Πυροσβεστικής μίλησε για όσα ένιωσε όταν βρέθηκε η δεύτερη βαλίτσα που ήταν μέσα το παιδί..

"Δάκρυσα όταν βρήκαμε την 2η βαλίτσα με το παιδί"! Αυτά ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του διευθυντή!

«Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν και με την ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας, έχει κλείσει ένα κεφάλαιο για το οποίο αγωνιστήκαμε για πάνω από 40 ημέρες. Η ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας μας ταλαιπώρησε» τόνισε

«Για εμάς το κύριο συναίσθημα που επικρατεί και προτεραιότητα είναι βρούμε τις σορούς των θυμάτων. Καταβάλουμε τεράστιες προσπάθειες. Ασφαλώς η ανεύρεση του τελευταίου θύματος στην Κόκκινη Λίμνη μας χαροποίησε, το συναίσθημα εκεί ήταν διπλό ήταν το συναίσθημα της χαρμολύπης. Και χαρά και λύπη να βλέπεις μέσα σε μια βαλίτσα μία σορό. Ζήσαμε και ζούμε σκηνές συνταρακτικές. Είναι γεγονότα που έχουν συνταράξει την κυπριακή κοινωνία και έχει πάρει και διεθνείς διαστάσεις» δήλωσε ο κ. Τράγκολας, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Για την Ελλάδα».

Συναντήθηκε με τη μητέρα ενός εκ των θυμάτων

Οσον αφορά τη συνάντηση που είχε με την μητέρα ενός εκ των θυμάτων είπε «ήταν μια συγκινητική συνάντηση, δώσαμε την υπόσχεση στη μάνα της Μαρικάρ ότι θα κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να βρούμε τη σορό της κόρης της. Μάνα είναι, ήταν στην αγκαλιά μου αλλά και στην αγκαλιά των υπόλοιπων μελών της ηγεσίας και μας παρακαλούσε να βρούμε την κόρη της και έκλαιγε. Συγκινηθήκαμε και εμείς. Μας έδωσε το τελευταίο πείσμα για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες».

«Νιώθαμε συνεχή αγωνία γιατί είχαμε υποχρέωση να βγάλουμε τις σορούς από το νερό για να αναπαυθεί η ψυχή τους. Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Ακόμα αναζητούμε ένα παιδί επτά ετών σε ένα νέο σημείο. Τώρα αρχίζουμε και επικεντρωνόμαστε εκεί» πρόσθεσε.

«Δάκρυσα όταν βρήκαμε τη δεύτερη βαλίτσα»

«Δάκρυσα όταν βρήκαμε τη δεύτερη βαλίτσα μέσα στην οποία υπήρχε ένα μικρό παιδάκι. Μια μικρή βαλίτσα που ήταν ένα έξι χρονών παιδί. Έχω εγγόνια στην ηλικία αυτών των παιδιών που αναζητούμε. Υπήρξαν και στιγμές που νιώθαμε και απογοήτευση που περνούσαν οι ημέρες και δεν βρίσκαμε τη βαλίτσα. Φεύγαμε πάντα με την ελπίδα τις επόμενης ημέρας» καταλήγει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share