Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αιματηρή απόπειρα ληστείας σε περίπτερο στην Πλατεία Συντάγματος!

Νέες πληροφορίες για τους δράστες!

11 Ιουνίου 2019 10:40
Αιματηρή απόπειρα ληστείας σε περίπτερο στην Πλατεία Συντάγματος!

Αιματηρή απόπειρα ληστείας σημειώθηκε στην καρδιά της Αθήνας και στο πλέον πολυσύχναστο σημείο από περαστικούς και τουρίστες στην Πρωτεύουσα, όταν δύο Ιρακινοί αποπειράθηκαν να ληστέψουν υπάλληλο περιπτέρου επί της οδού Βασιλίσσης Αμαλίας 12, στην Πλατεία Συντάγματος και τραυμάτισαν με μαχαίρι τον υπάλληλο στο χέρι και έναν περαστικό που προσπάθησε να τον βοηθήσει.

Ευτυχώς ο υπάλληλος και ο πολίτης που προσπάθησε να τον βοηθήσει είχαν ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών. Προστρέξαντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους ληστές και να τους συλλάβουν.

Φρίκη στη Λαμία: Σακάτεψαν ηλικιωμένη για να την ληστέψουν!

Στιγμές τρόμου έζησε μια 89χρονη γυναίκα στην Λαμία όταν πήγαν να την ληστέψουν αλλά την σακάτεψαν πρώτα οι αδίστακτες λησταρχίνες!

Μόλις η 89χρονη άνοιξε ανυποψίαστη, οι δυο νεαρές Ρομά ηλικίας 22 και 18 χρόνων την άρπαξαν από τα μαλλιά, την έριξαν στο έδαφος, την έσυραν με τη βία μέσα στο σπίτι και απέσπασαν από το λαιμό της τον ένα χρυσό σταυρό με την αλυσίδα!

Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή, ενώ η ηλικιωμένη καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια.

Χάρη στην παρουσία μιας περιπολίας αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι αναζητήσεις έφεραν άμεσο αποτέλεσμα.

Οι δράστιδες συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share