Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Παππούς ομολόγησε πως σκότωσε το 6χρονο δισέγγονό του!

«Δεν έχει δείξει καμία μεταμέλεια»

11 Ιουνίου 2019 09:07
Φρίκη: Παππούς ομολόγησε πως σκότωσε το 6χρονο δισέγγονό του!

Τον φόνο του 6χρονου δισέγγονού του ομολόγησε ένας 77χρονος Βρετανός, μετά τον θάνατο του αγοριού από πυροβολισμό με αεροβόλο.

Ο Albert Grannon από το Γιόρκσαϊρ ομολόγησε την ενοχή του για ανθρωποκτονία και οπλοκατοχή χωρίς άδεια. Ο δισέγγονός του Stanley Metcalf ξεψύχησε τον περασμένο Ιούλιο, έπειτα από πυροβολισμό.Η ποινή του 77χρονου αναμένεται το επόμενο διάστημα.

«Ήταν ένα τραγικό περιστατικό με ένα 6χρονο παιδί, που είχε όλη τη ζωή μπροστά του, να τη χάνει τόσο άδικα» δήλωσε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας Rebecca Dickinson, η οποία ηγήθηκε των ερευνών για την υπόθεση. «Είναι ακόμα πιο τραγικό που ήταν ένα μέλος της οικογένειάς του υπεύθυνο εν τέλει για τον πρόωρο θάνατό του».

Το αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από πυροβολισμό στην κοιλιά.Ο 77χρονος «δεν έχει δείξει μέχρι τώρα μεταμέλεια για ό,τι συνέβη», σύμφωνα με τη Rebecca Dickinson.

Ο Grannon αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και η ανακοίνωση της ποινής του αναμένεται στις αρχές Ιουλίου.

Αδιανόητο: Γιος έθαψε τη μητέρα του στην αυλή για να παίρνει τη σύνταξή της!

O άνδρας από την Αριζόνα των ΗΠΑ φέρεται να έθαψε την 97χρονη μητέρα του στην αυλή του σπιτιού της προκειμένου να λαμβάνει τη σύνταξή της.

Ο 66χρονος Ντάνιελ Σάνον συνελήφθη την Τετάρτη επειδή είχε κρύψει τη σορό της μητέρας του Λεόνι, η οποία αγνοούνταν από τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τη New York Post.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σπίτι στις 5 Απριλίου από κάποιον που ανησύχησε για το πού βρίσκεται η γυναίκα.

Τότε ο Ντάνιελ Σάνον είπε σε εκείνους που ερευνούσαν την υπόθεση ότι η μητέρα του είχε εγκαταλείψει την οικία της στις 21 Δεκεμβρίου και ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι ανάλογο η ηλικιωμένη.

Μάλιστα η γυναίκα είχε μόλις αρχίσει να λαμβάνει επίδομα Βετεράνων, όπως ισχυρίστηκε ο γιος της.

Τελικά κατά την ανάκρισή του από τους αστυνομικούς την Τετάρτη, ο άνδρας παραδέχθηκε ότι η μητέρα του πέθανε στις 21 Δεκεμβρίου και αντί να το αναφέρει, την έθαψε στην αυλή για να μπορεί να παίρνει το επίδομα και τη σύνταξή της.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το πτώμα στην αυλή του σπιτιού και αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share