Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκάρει η έκθεση του ιατροδικαστή: Ο Παπαμακάριος προσπάθησε να στραγγαλίσει τη σύντροφό του!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

11 Ιουνίου 2019 08:12
Σοκάρει η έκθεση του ιατροδικαστή: Ο Παπαμακάριος προσπάθησε να στραγγαλίσει τη σύντροφό του!

Νέα δεδομένα έρχονται να προστεθούν στην πολύκροτη υπόθεση ξυλοδαρμού της Μαντώς Τζαβάρα, που κατήγγειλε τον Μανώλη Παπαμακάριο για τα τραύματά της, με την ίδια να υποστηρίζει πως επιχείρησε να τη στραγγαλίσει. "Εγώ βίζιτα; Είσαι ζιγκολό, ναρκομανής και τζογαδόρος..."!

Το μοντέλο, που ήταν 2 χρόνια μαζί με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, παίρνοντας αφορμή από την έκθεση του ιατροδικαστή, που αναφέρει πως έγινε προσπάθεια στραγγαλισμού, προχώρησε σε νέες δηλώσεις της στο Star, τονίζοντας, ότι θα προχωρήσει στις αντίστοιχες ενέργειες, καταθέτοντας μήνυση εναντίον του Παπαμακάριου.

Η ίδια προχώρησε σε νέες δηλώσεις για την υπόθεση, αναφέροντας τις απειλές, που δεχόταν με μηνύματα στο κινητό της, όσο τουλάχιστον η ίδια υποστηρίζει. «Ζητώ την τιμωρία του. Έχω εμπεδώσει τι έχει συμβεί, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η τιμωρία. Η τιμωρία της πράξης του. Οι απειλές για τη ζωή μου ήταν πλέον καθημερινό φαινόμενο. Μου έστελνε μηνύματα στο κινητό μου τηλέφωνο και μου έλεγε "θα έρθω και θα σου κρεμάσω τα άντερα κολιέ. Εσένα έξω από το σπίτι σου. Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε τελείως. Έφτασε στο απροχώρητο. Τρόμαξα από το μήνυμα που μου έστειλε "θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, στο ορκίζομαι"», είπε.

Η πλευρά του πρώην παίκτη ανέφερε, ότι καταδικάζει τον ξυλοδαρμό, ενώ αποποιήθηκε τις κατηγορίες και επεσήμανε, ότι η αλήθεια θα λάμψει στο δικαστήριο, που θα πραγματοποιηθεί.

Σοκάρουν οι εικόνες από την Μαντώ Τζαβάρα μετά τον ξυλοδαρμό! (Video)

Σοκάρουν οι εικόνες και οι μαρτυρίες από την Μαντώ Τζαβάρα που βίωσε τραγικές στιγμές από τον σύντροφό της Μανώλη Παπαμακάριο μετά τον ξυλοδαρμό της.

Η αγάπη δεν μπορεί να τα συγχωρεί όλα αναφέρει η Τατιάνα Στεφανίδου.. Η Μαντώ Τζαβάρα μίλησε ανοιχτά για όσα έζησε.. Είπε ότι τον αγαπάει ακόμα παρόλα όσα της έκανε ο μπασκετμπολίστας.

Δήλωσε ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει δύσκολα και ήθελε βοήθεια για αυτό καθόταν μαζί του. Η αβεβαιότητα της δουλειάς του και άλλα προβλήματα διαμορφώσουν αυτόν τον άσχημο χαρακτήρα του συντρόφου της. Τον Δεκέμβριο έγινε η πρώτη χειροδικία μετά τους καυγάδες που είχανε όπως όλα τα ζευγάρια. Η άτυχη γυναίκα αποκάλυψε ότι έχει βιώσει ενδοοικογενειακή βία και ή ίδια αφού την χτυπούσε ο πατέρας της.

Είναι ένας άντρας στην σχέση δήλωσε η Μαντώ Τζαβάρα αλλά θέλει τρυφερότητα και αυτή παρόλο που η ζωή την έκανε πολύ ώριμη.

Οποιαδήποτε άλλη στην θέση της θα είχε βγει νωρίτερα στην δημοσιότητα για να αποκαλύψει τι έγινε και να εκμεταλλευτεί το επάγγελμα του συντρόφου της.

Απορεί και θέτει το ερώτημα στην Τατιάνα Στεφανίδου: "Τι να κάνω στην ζωή μου στα 43 μου χρόνια, Τατιάνα μου;"

Δηλώνει ότι κουράστηκε να είναι το αποκούμπι του του Μανώλη Παπαμακάριου παρόλο που καταλάβαινε τις δυσκολίες της ζωής του και την αγάπη που είχαν!

Δείτε το βίντεο

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share