Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έκτακτο δελτίο καιρού: Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες μέρες μαζί με ζέστη!

Που θα δούμε βροχές;

10 Ιουνίου 2019 22:09
Έκτακτο δελτίο καιρού: Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες μέρες μαζί με ζέστη!

Με έκτακτο δελτίο καιρού προειδοποιεί η ΕΜΥ. Έρχονται καταιγίδες με...ζέστη!

Μετά τον μίνι καύσωνα του σαββατοκύριακου, έρχονται βροχές την Τρίτη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, στα ηπειρωτικά, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται τοπικές βροχές και- κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες- σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βοριάδες, 3-5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.

Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί: Μεγάλη ανατροπή με τον καιρό! Έρχονται 38άρια!

Μεγάλη ανατροπή με τον καιρό βλέπει ο Τάσος Αρνιακός! Έρχονται 38άρια και μας δίνει αναλυτική πρόγνωση...

Ο έμπειρος μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 προειδοποιεί για την επιδείνωση του καιρού που θα προκαλέσει έντονες βροχές και καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη, αλλά και τη βελτίωση από την Παρασκευή που θα φέρει νέα σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας.

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού προβλέπει ο Γιάννης Καλλιάνος: Τι "βλέπει" για την Αττική

Καιρός: Μπορεί τις τελευταίες ημέρες η θερμοκρασία να άγγιξε κατά τόπους ακόμη και τους 38-39°C, όμως η Τρίτη θα είναι μια βροχερή μέρα για αρκετές περιοχές κυρίως της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Η θερμοκρασία ήδη από σήμερα Δευτέρα θα παρουσιάσει μια μικρή πτώση. Βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν την Αττική την Τρίτη, σύμφωνα με τα προγνωστικά που έδωσε ο κ. Καλλιάνος. Ωστόσο, διευκρινίζει ότι τα φαινόμενα δεν θα είναι έντονα.

Την ίδια στιγμή, επισημαίνει ότι από την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με τη θερμοκρασία να σημειώνει νέα άνοδο.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο;

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share