Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Βουλή: Άντρας πέταξε γκαζάκι στο περίβολο της Βουλής!

Στην κατοχή του βρέθηκε μια τσάντα η οποία περιείχε πολλά γκαζάκια..

10 Ιουνίου 2019 20:33
Συναγερμός στη Βουλή: Άντρας πέταξε γκαζάκι στο περίβολο της Βουλής!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άντρας ο οποίος κρατούσε μια τσάντα με γκαζάκια, πέταξε ένα από αυτά στον περίβολο της Βουλής από την πλαϊνή είσοδο, χωρίς όμως να προκληθεί κάποια έκρηξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Ant1, ένας άνδρας την ώρα που περπατούσε στην Βασιλίσσης Σοφίας πέταξε γκαζάκια στον προαύλιο χώρο της Βουλής. Αμεσα οι άνδρες της Φρουράς έσπευσαν και τον ακινητοποίησαν. Ο άντρας, όπως μετέδωσε το ρεπορτάζ, είχε μαζί του ακόμη πέντε γκαζάκια και και ένα μικρό μπιτόνι με βενζίνη. Ο συλληφθείς βρίσκεται στο φυλάκιο της Βασ. Σοφίας στη Φρουρά κι αναμένεται η προσαγωγή του στο τοπικό ΑΤ

Έξω από την Βουλή διαμαρτύρονται οι καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου! - Τι απαιτούν;

Έξω από την Βουλή διαμαρτύρονται οι καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου! "Θελουμε να βγάζουμε το ψωμί μας με αξιοπρέπεια" αυτά είναι τα βασικά αιτήματα!

Οι διαδηλωτές έχουν στήσει ένα πλαστικό τραπέζι πάνω στο οποιο έχουν τοποθετήσει καρβέλια ψωμί. «Θελουμε να βγάζουμε το ψωμί μας με αξιοπρέπεια» αναγράφεται σε πανό που έχουν κρεμάσει

Συγκέντρωση διαμαρτυριας έξω από τη Βουλή στην οδο Βασιλίσσης Σοφίας πραγματοποιει για ακόμη μια φορά η ΠΟΕΔΗΝ και οι καθαρίστριες από το Δρομοκαϊτειο οι συμβάσεις των οποίων λήγουν τέλος Αυγούστου.

Οι καθαρίστριες του «Δρομοκαιτειου» έχουν μαζί τους κουβάδες και σφουγγαρίστρες και στα χέρια τους κρατούν ομπρέλες γιατί όπως σημειώνουν σε πλακάτ: «πέφτουν βροχή οι τροπολογίες και οι καθαρίστριες κρατάνε ομπρέλες».

Η ΠΟΕΔΗΝ και οι καθαρίστριες κατηγορούν τον αναπληρωτη υπουργό Υγείας, Παύλο για αθέτηση των δεσμεύσεων του για ανανέωση των συμβάσεων στις περίπου 50 καθαρίστριες του Δρομοκαιτειου και ζητούν συνάντηση με εκπρόσωπο της κυβέρνησης ώστε να κλειστεί ραντεβού τις επόμενες μέρες με τον πρωθυπουργό.



Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Είδηση βόμβα: Κλειστά τα διαγνωστικά κέντρα επ' αορίστου!

Τεράστιο μποτιλιάρισμα: Σε ποιους δρόμους υπάρχει πρόβλημα;

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share