Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βρέθηκαν λιπόθυμοι μετά από χρήση ναρκωτικών. Το σοκαριστικό της υπόθεσης όμως είναι.. Δείτε στο πίσω κάθισμα και θα καταλάβετε!

Τι συνέβη;

10 Ιουνίου 2019 20:07
Βρέθηκαν λιπόθυμοι μετά από χρήση ναρκωτικών. Το σοκαριστικό της υπόθεσης όμως είναι.. Δείτε στο πίσω κάθισμα και θα καταλάβετε!

Η αστυνομία στο Ανατολικό Liverpool, στο Ohio, ανέβασε δύο πολύ γραφικές εικόνες στο Facebook που δείχνουν ένα ζευγάρι να έχει πέσει λιπόθυμο από χρήση ναρκωτικών, ενώ το 4χρονο παιδί τους είναι στο πίσω κάθισμα. “Νιώθουμε υποχρεωμένοι να δείξουμε αυτή τη πλευρά αυτού του φρικτού ναρκωτικού.”

“Νιώθουμε πως πρέπει να γίνουμε η φωνή των παιδιών που έχουν βρεθεί μπλεγμένα σε τέτοιες καταστάσεις.

“Το παιδί δεν μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό του αλλά ελπίζουμε η ιστορία αυτή να πείσει άλλους χρήστες να το σκεφτούν ξανά πριν ρίξουν δηλητήριο στις φλέβες τους, ενώ έχουν ένα παιδί υπό την προστασία τους.”

Στην ανάρτηση σημειώνεται πως η απόφαση να δημοσιοποιηθούν αυτές οι φωτογραφίες ήταν κοινή από όλες τις αρχές της πόλης. Το αυτοκίνητο που βλέπετε είχε κάνει μία τρελή πορεία μέχρι που τελικά σταμάτησε στη μέση του δρόμου, πίσω από ένα σχολικό που άφηνε παιδιά.


Ο οδηγός, James Acord, δεν μπορούσε να συνεννοηθεί, το κεφάλι του δεν μπορούσε να σταθεί όρθιο και τελικά λιποθύμησε λίγο αργότερα. Η συνοδηγός, Rhonda Pasek, είχε λιποθυμήσει και είχε αρχίσει να μελανιάζει ενώ το αγόρι στο πίσω κάθισμα αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο γιος της.

Μέσα στο αυτοκίνητο, η αστυνομία βρήκε ένα κομμάτι από τυλιγμένο χαρτί ανάμεσα στα πόδια της Pasek που περιείχε μία ροζ ουσία. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και οι τραυματιοφορείς προσπάθησαν να αντιστρέψουν την υπερβολική δόση. Το ζευγάρι ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Κατηγορήθηκαν πως έθεσαν σε κίνδυνο το παιδί, πως σταμάτησαν πάνω στον δρόμο και πως βρισκόντουσαν υπό την επήρεια ουσιών δημοσίως. Η κηδεμονία του παιδιού πέρασε στα χέρια της Πρόνοιας της Κομητείας της Columbiana.

Την Πέμπτη αναφέρεται πως ο Acord δήλωσε ένοχος και καταδικάστηκε σε 180 μέρες κράτηση. Η υπόθεση της Pasek όμως δεν έχει εκδικαστεί ακόμα. Υπήρξαν ανάμικτες αντιδράσεις στην ανάρτηση που έγινε στο Facebook. Κάποιοι κατέκριναν τις αρχές που δεν προστάτεψαν το πρόσωπο του μικρού (κρύψαμε το πρόσωπό του για την ιστορία αυτή).

Άλλοι πάλι επικρότησαν την πόλη που ανέβασε τις φωτογραφίες και προσπαθεί να ενημερώσει τον κόσμο για τους κινδύνους των ναρκωτικών στην πολιτεία του Ohio.

“Το δηλητήριο γνωστό και ως ηρωίνη έχει επηρεάσει πολλές πολιτείες, όχι μόνο τη δική μας. Η διαφορά είναι πως εμείς είμαστε διατεθειμένοι να πολεμήσουμε το πρόβλημα μέχρι να εξαφανιστεί και αν αυτό σημαίνει να προσβάλουμε και μερικούς ανθρώπους, τότε είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε και αυτό,” είπε ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος.

“Αυτές οι ιστορίες δεν είναι ασυνήθιστες. Το πρόσωπο των ναρκωτικών, ειδικά της ηρωίνης είναι πολύ γνωστό στις οικογένειες, τους γείτονες, τους συναδέλφους και τους φίλους μας. Οι οικογένειες του Ohio έχουν καταστραφεί από την ηρωίνη και όπως φαίνεται στις εικόνες, τα παιδιά είναι τα αθώα θύματα.”

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φρίκη: Άφησαν 12χρονο δεμένο να πεθάνει απο την πείνα!

Από τα 2 χρόνια ζωής του παιδιού σας διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share