Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σουηδία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν "ύποπτο"!

Εμφάνιζε "απειλητική συμπεριφορά"!

10 Ιουνίου 2019 14:32
Σουηδία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν

Η σουηδική αστυνομία πυροβόλησε σήμερα και τραυμάτισε έναν άνδρα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Μάλμο στη νότια Σουηδία επειδή εμφάνιζε "απειλητική συμπεριφορά", ανακοίνωσαν οι δυνάμεις επιβολής της τάξης.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός στο κέντρο του Μάλμο αποτελεί κόμβο για τις περιφερειακές σιδηροδρομικές συγκοινωνίες. Μετά το περιστατικό αυτό εκκενώθηκε. Δεν σημειώθηκαν άλλοι τραυματισμοί και ο τραυματισμένος άνδρας δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τις υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι κλήθηκε επιτόπου η ομάδα πυροτεχνουργών της για να ερευνήσει την περιοχή και πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πει αν το περιστατικό συνδέεται ή όχι με τρομοκρατία.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Φρίκη στη Φλόριντα: Aστυνομικοί χτυπούσαν το κεφάλι 15χρονου στο οδόστρωμα! (Video)

Στο βίντεο φαίνονται οι δύο αστυνομικοί οι οποίοι έφτασαν στο σημείο και χτυπήσουν στο οδόστρωμα το κεφάλι του Ντελούκα Ρόλε ,το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη στην πόλη Ταμαράκ στη Φλόριντα.

Ο εισαγγελέας της επαρχίας Μπράουαρντ στην οποία συνέβη το επεισόδιο απέσυρε όλες τις κατηγορίες κατά του 15χρονου επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση των αστυνομικών.

Οι δύο ένστολοι από την Μεγάλη Τετάρτη έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν την απόλυσή τους.

Η βιαιότητα σε βάρος του 15χρονου έχει εξοργίσει τους κατοίκους της περιοχής στην οποία από τον Ιανουάριο έχει τοποθετηθεί νέος σερίφης μετά την απόλυση του προκατόχου του για παραλείψεις και αβλεψίες πριν το μακελειό στο λύκειο του Πάρκλαντ τον Φεβρουάριο του 2018.

Ο Ρόλε, όπως μεταδίδει ο Guardian, ήταν ένας από τους νεαρούς μαθητές σχολείου που είχαν συγκεντρωθεί έξω από ένα υποκατάστημα των McDonald's στην πόλη Ταμαράκ μετά το τέλος των μαθημάτων τους. Η οικογένειά του υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί αρχικά τον ψέκασαν με σπρέι πιπεριού και στη συνέχεια όρμηξαν στον 15χρονο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έκρηξη στη Σουηδία: Δεκάδες τραυματίες!

Κρήτη: Αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με σούβλα και τσιμεντόλιθους!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share