Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

3 τραυματίες στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την άγρια συμπλοκή!

Μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Αττικής!

10 Ιουνίου 2019 07:59
3 τραυματίες στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την άγρια συμπλοκή!

Εχθές σημειώθηκε άγρια συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, στη Β' Πτέρυγα, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ ομάδων κρατουμένων.

Στη φασαρία ενεπλάκησαν Αφγανοί, Πακιστανοί και Γεωργιανοί κρατούμενοι. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, κφρατούμενοι έσπασαν μία κλειδαριά προς την Α' Πτέρυγα, με συνέπεια τα επεισόδια να γενικευτούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι κρατούμενοι αφαίρεσαν κλειδιά από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, γεγονός που χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σοβαρό, καθώς αν επιβεβαιωθεί, θα εγκυμονεί ο κίνδυνος απόδρασης, ενώ θα κινδυνεύει και η σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων.

Οι τρεις Αφγανοί κρατούμενοι που μαχαιρώθηκαν μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Εκεί αποφασίστηκε να διακομιστούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Υπ. Δικαιοσύνης: Περιορισμένης έκτασης επεισόδια

Λίγη ώρα αργότερα, το υπουργείο Δικαιοσύνης εξέδωσε ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας «περιορισμένης έκτασης» τα επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης «περιορισμένης έκτασης ήταν το επεισόδιο μεταξύ κρατουμένων διαφορετικής εθνικής καταγωγής που έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα στη Β΄ πτέρυγα της φυλακής Κορυδαλλού. Σύμφωνα πάντα με το υπουργείο Δικαιοσύνης κατά τα επεισόδια 3 κρατούμενοι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι δύο εντελώς ελαφρά.

Με την παρέμβαση των υπαλλήλων η τάξη έχει αποκατασταθεί πλήρως στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ γίνεται έρευνα στους χώρους κράτησης».

Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού: Συγκρούσεις μεταξύ κρατουμένων!

Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού και στην Αστυνομία.

Μεγάλη αιματήρη συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων βρίσκεται σε εξέλιξη με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής δυο κρατουμενοι να εχουν μεταφερθεί μαχαιρώμενοι στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Τα επεισόδια ξεκινησαν λίγο μετα τις 5 στη Β’πτέρυγα χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της άγριας συμπλοκής και περισσότερα στοιχεία για τους κρατουμένους

Στην άγρια συμπλοκή συμμετείχαν Αφγανοί, Πακιστανοί και Γεωργιανοί κρατούμενοι και όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από τον Κορυδαλλό οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων έσπασαν μια κλειδαριά στην Α' Πτέρυγα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στην άγρια συμπλοκή να πάρουν μέρος και κρατούμενοι της Α' Πτέρυγας ενώ όπως αναφέρεται οι κρατούμενοι έχουν πάρει κλειδιά από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απελευθέρωνε δολοφόνους και στις Φυλακές Κορυδαλλού πήρε 62,5%!

Μεγάλη ήταν η νίκη που σημείωσε χθες η ΝΔ στις ευρωεκλογές και αντίστοιχα, μια τεράστια ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ με την διαφορά των δύο κομμάτων να φτάνει στο 9,4%.

Και μπορεί ο πολιτικός χάρτης της Ελλάδας να άλλαξε χρώμα μετά την συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές 2019, ωστόσο στις φυλακές Κορυδαλλού,αναδείχθηκε πρώτο κόμμα.

Στο ψυχιατρείο κρατουμένων του Κορυδαλλού
ΣΥΡΙΖΑ: 62,5% και 40 ψήφους,
ΝΔ: 12,50% και 8 ψήφους,
ΧΑ: 10,94% και 7 ψήφους,
ΚΙΝΑΛ: 4,69% και 3 ψήφους και
από 1,56% και μια ψήφο παίρνουν το ΚΚΕ, η Ένωση Κεντρώων, η Ελλήνων Συνέλευσις, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι Οικολόγοι Πράσινοι και ο ΛΑΟΣ.
Εγγεγραμμένοι ήταν 72, εκ των οποίων ψήφισαν οι 69 (συμμετοχή 95,83%), έγκυρα 65 (92,75%) άκυρα 5 (7,25%) και δεν υπήρχαν λευκά.

Στις κεντρικές αποθήκες υλικού φυλακών Κορυδαλλού:
ΣΥΡΙΖΑ: 30% και
ΝΔ: 20% ενώ
το υπόλοιπο 50% μοιράστηκαν οι ΧΑ, ΚΚΕ, Ποτάμι, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΜΕΡΑ25.
Εγγεγραμμένοι ήταν 12, ψήφισαν 10 (83,3%) και έγκυρα ήταν και τα 10.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share