Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγική απώλεια: Νεκρός ο Ανδρέας Κυπέρας!

Πενθεί η Ομόνοια!

9 Ιουνίου 2019 15:08
Τραγική απώλεια:  Νεκρός ο Ανδρέας Κυπέρας!

Δεν τα κατάφερε στην μεγαλύτερη μάχη της ζωής του ο Ανδρέας Ιωάννου, Κυπέρας. Ο επί σειρά ετών συμπαθέστατος φροντιστής της Ομόνοιας απεβίωσε μετά την άνιση όπως αποδείχθηκε, μάχη που έδινε για τη ζωή τις τελευταίες μέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

«Φτωχότερη» καθίσταται η οικογένεια της Ομόνοιας αφού ένας εξαιρετικός ανθρωπος με αγνή αγάπη για το τριφύλλι εγκατέλειψε τα εγκόσμια.


Εκφράζουμε τα θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήρια μας προς την οικογένεια του εκλιπόντο

Μεγάλη θλίψη στην πολιτική σκηνή - Νεκρός ο...

Στο πένθος έχει βυθιστεί η πολιτική σκηνή, με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός ο....

.... αδερφός της Χίλαρι Κλίντον! Ο ίδιος, εφυγε από την ζωή το βράδυ της Παρασκευής, όπως αποκάλυψε η πρώην Πρώτη Κυρία, υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και διεκδικήτρια του προεδρικού θώκου το 2016.


«Έχασα τον αδερφό μου, Τόνι, χθες το βράδυ. Είναι δύσκολο να βρω λέξεις. Το μυαλό μου είναι πλημμυρισμένο με τις αναμνήσεις που έχω απ' αυτόν. Ήταν ευγενικός, γενναιόδωρος και ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας. Θα μου λείψει πάρα πολύ» έγραψε στο Twitter.Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του.

Σύμφωνα με το Sputnik, ο Ρόντχαμ γεννήθηκε το 1954 και δραστηριοποιούταν στον επιχειρηματικό κλάδο. Κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών του 1992, διατέλεσε μέλος της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών.


Δείτε το tweet:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share