Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Επίθεση με βαριοπούλες σε τράπεζα στην Καλλιρόης!

Αγνωστοι προκάλεσαν ζημιές!

9 Ιουνίου 2019 09:18
Επίθεση με βαριοπούλες σε τράπεζα στην Καλλιρόης!

Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε τη νύχτα σε υποκατάστημα τράπεζας στην Καλλιρόης. Έσπασαν με βαριοπούλες τις τζαμαρίες του υποκαταστήματος της τράπεζας και διέφυγαν.

Η καταδρομική επίθεση έγινε σε υποκατάστημα τράπεζας επί της Λεωφόρου Συγγρού στο ύψος του Νέου Κόσμου γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας, που έσπευσε στην περιοχή και άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές.

Συναγερμός: Εξαφανίστηκε 15 χρονη στην Καλαμάτα!

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς όπως έγινε γνωστό μία 15χρονη κοπέλα εξαφανίστηκε από την Καλαμάτα. Πρόκειται για την Μαριάμ Τ.


Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο δελτίο Τύπου: «Στις 7/6/2019, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από το σπίτι της, η Μαριάμ Τ. 15 ετών. Η Μαριάμ Τ. έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 73 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο κολάν, μαύρη μπλούζα και μαύρα παπούτσια».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Χαμός προκλήθηκε με την δήλωση για τον Σουμάχερ! «Θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας»

Ντροπή: Βρέθηκε φώκια με δεμένες πέτρες στον λαιμό...

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share