Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αττική οδός: Περιπολικό ήταν τελικά το όχημα που πήρε φωτιά στο Κορωπί!

Καταστράφηκε ολοσχερώς....

8 Ιουνίου 2019 14:25
Αττική οδός: Περιπολικό ήταν τελικά το όχημα που πήρε φωτιά στο Κορωπί!

Περιπολικό ήταν τελικά το όχημα που έπιασε φωτιά σήμερα το πρωί στην Αττική Οδό, περίπου ένα χλμ από τα διόδια Κορωπίου.

Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 9:50 το πρωί στην αριστερή λωρίδα, στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Επειδή σημειώνονταν εκρήξεις λόγω της διαρροής καυσίμου, η Τροχαία έκλεισε για δέκα λεπτά τα διόδια Κορωπίου, με αποτέλεσμα να προκληθεί μια μικρή ταλαιπωρία για τους οδηγούς.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες, και έσβησαν τη φωτιά. Το περιπολικό, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, άνηκε στο Τμήματος Αλλοδαπών Λαυρίου.

Ευτυχώς, ο αστυνομικός που ήταν μόνος στο όχημα κατάλαβε πως έβγαιναν καπνοί από τη μηχανή και είχε την ψυχραιμία να σταματήσει στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και να βγει από το όχημα.

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Γυναίκα κάηκε ζωντανή!

Συναγερμός σήμανε στη Πυροσβεστική στην Μακρακώμη λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου για πυρκαγιά σε παλιά μονοκατοικία στο Κλωνί Σπερχειάδας.

Πληροφορίες ανέφεραν και για εγκλωβισμένο άτομο μέσα στο σπίτι το οποίο καιγόταν και ήταν δύσκολο να προσεγγιστεί από τους γείτονες.

Μέσα στο σπίτι και στο καθιστικό, βρισκόταν η 84χρονη ιδιοκτήτρια που βρήκε φρικτό θάνατο.

Στο σημείο έφτασαν εφτά πυροσβεστικά οχήματα, που για αρκετή ώρα προσπάθησαν να δαμάσουν τις φλόγες που κατέστρεψαν ολοσχερώς το σπίτι.

Στη μάχη της κατάσβεσης ρίχτηκαν και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σπερχειάδας. Μέχρι και τις 12:15’ οι Πυροσβέστες δεν είχαν κατορθώσει να μπουν εντός του σπιτιού, καθώς γίνονταν εκρήξεις από τις συσκευές που υπήρχαν μέσα, ενώ έπεφταν και κομμάτια της σκεπής.

Τα αίτια που ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά δεν έχουν γίνει γνωστά, πιθανολογείται όμως ότι υπήρξε κάποιο βραχυκύκλωμα.

Η ηλικιωμένη πιθανότατα αιφνιδιάστηκε και ίσως να έχασε τις αισθήσεις της από τις αναθυμιάσεις με αποτέλεσμα να μην προλάβει να βγει.

Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στην Αττική Οδό!

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 9:48 σε αυτοκίνητο στην Αττική Οδό λίγο μετά τα διόδια του Κορωπίου, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Επειδή σημειώνονταν εκρήξεις λόγω της διαρροής καυσίμου, η Τροχαία έκλεισε για δέκα λεπτά τα διόδια Κορωπίου, με αποτέλεσμα να προκληθεί μια μικρή ταλαιπωρία για τους οδηγούς.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες, και έσβησαν τη φωτιά.

Το καμμένο όχημα παραμένει στο σημείο, ωστόσο η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share