Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πάνος Ζάρλας: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες με την Στέλλα Μιζεράκη από το πάρτι λίγο πριν το τροχαίο!

Τραγική ειρωνεία η φωτογραφία πάνω στην τούρτα του!

8 Ιουνίου 2019 14:21
Πάνος Ζάρλας: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες με την Στέλλα Μιζεράκη από το πάρτι λίγο πριν το τροχαίο!

Ανατριχιαστικό! Για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το πάρτι του Πάνου Ζάρλα πριν από τον μοιραίο τροχαίο! Οι φωτογραφίες τον απεικονίζουν χαμογελαστό και αγκαλιασμένο με την πρώην αγαπημένη του Στέλλα Μιζεράκη!

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες...


Από την ώρα που έγινε γνωστός ο θάνατος του αδικοχαμένου νικητή του Power of Love1, Πάνου Ζάρλα, είχε μαθευτεί ότι πριν από το τραγικό δυστύχημα του ήταν στο πάρτι έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει οικογένεια και φίλοι για τα γενέθλιά του.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το showtimecy, ο Πάνος πέρασε τις τελευταίες του στιγμές ευτυχισμένος, στο πλευρό της μητέρας του Στέλλας Νικολάου αλλά και της αγαπημένης του, Στέλλας Μιζεράκη η οποία ήταν η τελευταία σύντροφος της ζωής του.

Οι δυο τους, αν και είχαν χωρίσει αρκετό καιρό πριν, είχαν διατηρήσει πολύ καλές φιλικές σχέσεις και μάλιστα το βράδυ του πάρτι των γενεθλίων του εκείνη ήταν στο πλευρό του για να γιορτάσει μαζί του. Στις φωτογραφίες απεικονίζονται αγκαλιασμένοι να μιλούν και να βλέπουν κάτι στο κινητό που έδειχνε ο Πάνος στη Στέλλα με εκείνη να δείχνει πολύ χαρούμενη. Το ίδιο και εκείνος.

Λίγο αργότερα, εμφάνισαν μία τούρτα με την ευχή για χρόνια πολλά. Η ειρωνία στην υπόθεση είναι οτι η τούρτα είχε πάνω φωτογραφία του Πάνου πάνω στην μηχανή του! Μόλις τρεις ώρες αργότερα, ο Πάνος άφηνε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τις τελευταίες στιγμές του.

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Ράκος η Στέλλα Μιζεράκη! Δεν μπορεί να κρατηθεί όρθια

Η Στέλλα Μιζεράκη φανερά συντριμμένη έφτασε στη Μυτιλήνη για να αποχαιρετήσει τον Πάνο Ζάρλα.

Η πρώην παίκτρια του «Power of love» ταξίδεψε με τη μητέρα, την αδελφή της και την Αθηνά Χρυσαντίδου ενώ μέσα στο καράβι ήταν και η σορός του Πάνου Ζάρλα. Ντυμένοι στα μαύρα φορώντας μαύρα γυαλιά προσπάθησε να κρύψει τη συγκίνησή της

Είχαν ζήσει έναν μεγάλο έρωτα με τον Πάνο και μετά τον χωρισμό τους είχαν φιλικές επαφές καθώς υπήρχε αγάπη ανάμεσά τους. Δείτε βίντεο από την εκπομπή «Ευτυχείτε».

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Οι πρώτες σοκαριστικές φωτογραφίες από τη νεκροφόρα!

Πρώτοι στο Athensmagazine.gr σας έχουμε τις πρώτες εικόνες από την κηδεία του Πάνου Ζάρλα! Δείτε τη νεκροφόρα από τη Λέσβο....

Από χθες το απόγευμα αναχώρησε το καράβι από το λιμάνι του Πειραιά για Μυτιλήνη και μόλις πριν από 10 λεπτά έφτασε το αμάξι με το φέρετρο του άτυχου Πάνου Ζάρλα....

Το καράβι έδεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης με συγγενείς τους, την Στέλλα Μιζεράκη, την Αθηνά Χρυσαντίδου άλλα και φίλους του να ακολουθούν τη νεκροφόρα, όπως σας είχαμε γράψει!

Δείτε τις πρώτες εικόνες:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share