Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Προσοχή: Αληθινό περιστατικό που αφορά όλες τις γυναίκες!

Με επιβεβαίωση της αστυνομίας!

7 Ιουνίου 2019 17:29
Προσοχή: Αληθινό περιστατικό που αφορά όλες τις γυναίκες!

Μια αληθινή ιστορία: “Με πλησίασαν χθες το απόγευμα, περίπου στις 15:30, σε parking Super Market δύο άντρες και με ρώτησαν τι άρωμα φορούσα… Τότε με ρώτησαν εάν θα ήθελα να μου δειγματίσουν μερικά περίφημα αρώματα που ήταν πρόθυμοι να μου πουλήσουν σε πολύ λογική τιμή.

Πιθανότατα θα είχα συμφωνήσει εάν δεν είχα λάβει ένα email μερικές εβδομάδες πιο πριν με την προειδοποίηση: «Θέλεις να μυρίσεις αυτό το ωραίο άρωμα;» που πουλάνε σε πολύ φθηνή τιμή.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΜΑ… ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ.

Όταν σκύψεις να το μυρίσεις λιποθυμάς.

Θα σου πάρουν το πορτοφόλι, όλα τα τιμαλφή και ποιος ξέρει τι άλλο.Αν δεν ήταν αυτό το email, πιθανότατα θα είχα μυρίσει το «άρωμα».”

Από τη δημοσιογραφική έρευνα που διεξάγαμε για το αν ευσταθεί η καταγγελία και αν όντως υπάρχουν τέτοιοι τρόποι απάτης φτάσαμε έως την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε την ύπαρξη τέτοιων περιστατικών στο εξωτερικό ως μέθοδο εξαπάτησης αλλά και στην Αθήνα, ωστόσο υπογράμμισαν ότι στην Καβάλα μέχρι στιγμής δεν έχει καταγγελθεί γεγονός που να συνηγορεί στην ύπαρξη τέτοιας δράσης.

Ομόνοια: Δύο 19χρονοι συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών!

Δύο 19χρονοι Πακιστανοί συνελήφθησαν, στην πλατεία Ομονοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Οι δύο αλλοδαποί μόλις είδαν τους αστυνομικούς προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά καταδιώχθηκαν και ακινητοποιήθηκαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 391,6 γραμμαρίων, έτοιμες προς πώληση.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share