Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μύκονος: Επεισόδιο με τα "χρυσά καλαμαράκια" και Γερμανούς δημοσιογράφους!

Κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα!

7 Ιουνίου 2019 11:39
Μύκονος: Επεισόδιο με τα

Θερμό επεισόδιο στο εστιατόριο με τα «χρυσά καλαμαράκια» στη Μύκονο μεταξύ του ιδιοκτήτη και Γερμανών δημοσιογράφων που το επισκέφθηκαν για να κάνουν ρεπορτάζ! Το συμβάν που κατέληξε σε μηνύσεις και αυτόφωρα, σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουνίου όταν ένα τηλεοπτικό συνεργείο τεσσάρων Γερμανών πήγαν στο κατάστημα στον Πλατύ Γιαλό και προσπάθησαν να πάρουν συνέντευξη από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως ισχυρίζεται ο 33χρονος υπεύθυνος - ιδιοκτήτης στην Αστυνομία, όταν εκείνος αρνήθηκε, οι δημοσιογράφοι ήταν εριστικοί και άρχισαν να τον υβρίζουν στα ελληνικά λέγοντας του “είσαι κλέφτης και απατεώνας».

Μάλιστα όπως είπε το σκηνικό διαδραματίστηκε μπροστά σε πελάτες ενώ στη συνέχεια έφυγε από το χώρο του καταστήματος και πήγε σε μια αποθήκη αλλά οι δημοσιογράφοι όπως ισχυρίζεται τον κυνήγησαν και εκεί παραβιάζοντας ιδιωτικό χώρο.

Από εκεί κάλεσε την αστυνομία και υπέβαλε μήνυση για παράβαση του Ν.2472/97 "Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα" 334Π.Κ "Διατάραξη οικιακής ειρήνης" 361 Π.Κ "Εξύβριση" και 363Π.Κ "Συκοφαντική δυσφήμιση" ενώ οι Γερμανοί «απάντησαν» υποβάλλοντας μήνυση για 229Π.Κ "Ψευδή καταμήνυση" με αποτέλεσμα όλοι να οδηγηθούν στο αυτόφωρο ενώ κατασχέθηκαν μία φωτογραφική μηχανή μια βιντεοκάμερα και μια επαγγελματική βιντεοκάμερα. Οι συλληφθέντες λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Πηγή: protothema

Βίντεο υπερπαραγωγή απο το εστιατόριο με τα «χρυσά καλαμάρια» στη Μύκονο!

Ένα βίντεο υπερπαραγωγή δημιούργησαν οι υπεύθυνοι του εστιατορίου στη Μύκονο μετά τον χαμό που προκάλεσε η απόδειξη που είδε το φως της δημοσιότητας με τα «χρυσά» καλαμάρια.

Αμερικανός τουρίστας από το Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη επισκέφτηκε πριν από κάποιο καιρό το εστιατόριο που βρίσκεται στον Πλατύ Γιαλό.

Στη συνέχεια ανάρτησε στο διαδίκτυο την απόδειξη στην οποία φαίνεται ότι πλήρωσε το εξωφρενικό ποσό των 836 ευρώ για 3 σαλάτες Ceasar, 6 μερίδες καλαμαράκια, 3 τοπικές μπύρες, 2 νερά και έναν χυμό.

Το διαφημιστικό κλιπ «χολλυγουντιανών προδιαγραφών» έχει ως σκοπό «να αποδείξουν ότι πρόκειται για ένα πολυτελές all day restaurant που δεν διέπεται από λογική αισχροκέρδειας, απευθύνεται σε υψηλό πελατολόγιο και προσφέρει high end υπηρεσίες και μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία πάνω στο κύμα».

Πρωταγωνίστρια του προωθητικού βίντεο είναι μια γοργόνα που καταλήγει στην Μύκονο και μαγεύεται από την ατμόσφαιρα και τους θησαυρούς της θάλασσας που σερβίρονται στο εστιατόριο.

Η 15 κιλών ουρά της γοργόνας ήρθε από την Αμερική από εξειδικευμένο γραφείο που προμηθεύει όλες τις παραγωγές στο Χόλλυγουντ και κόστισε 5.000 ευρώ. Η πρωταγωνίστρια Χριστίνα Φαμέλη, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την ταινία του Μανούσου Μανουσάκη «Ουζερί Τσιτσάνης», έκανε ειδικά μαθήματα κολύμβησης για να ανταποκριθεί στον ρόλο της, ενώ για λόγους ασφαλείας επιστρατεύτηκαν δύο δύτες και ένας ναυαγοσώστης κατά την διάρκεια των υποβρύχιων γυρισμάτων.

Μόνο τα κοσμήματα κόστισαν 6.000 ευρώ, ενώ στήθηκαν δύο καμαρίνια στα οποία δούλευαν συνεχώς στυλίστες, μακιγιέρ και ενδυματολόγο, καθώς τα πλάνα ήταν αρκετά. Η μουσική δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του κλιπ και για την επιλογή της έγινε κρούση σε 10 επώνυμους καλλιτέχνες! Το συνολικό κόστος παραγωγής άγγιξε τα 50.000 ευρώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share