Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Δημήτρης Κουφοντίνας: Ξανά στο νοσοκομείο!

Τι συνέβη;

7 Ιουνίου 2019 10:17
Δημήτρης Κουφοντίνας: Ξανά στο νοσοκομείο!

Στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου, μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί ο καταδικασμένος τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη, ύστερα από αδιαθεσία την οποία αισθάνθηκε στις Φυλακές Κασσαβέτειας, όπου κρατείται.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Ξανά στο νοσοκομείο!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr, ο «Λουκάς της 17 Ν» μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε αναπηρικό καροτσάκι.


Αυτή την ώρα υποβάλλεται σε αναλυτικές εξετάσεις για να κριθεί η περίπτωση νέας νοσηλείας του, ύστερα από την 21ημερη απεργία πείνας, η οποία ταλαιπώρησε την κατάσταση της υγείας του.

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Δ. Κουφοντίνας!

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Δ. Κουφοντίνας!

Εξιτήριο από νοσοκομείο Βόλου πήρε σήμερα ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Το μέλος της «17 Νοέμβρη», Δημήτρης Κουφοντίνας βγήκε από το νοσοκομείο την Δευτέρα και μεταφέρθηκε στις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας, όπου θα συνεχίσει την αγωγή αποκατάστασης της υγείας του. Ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους, τόσο στο ιατρικό όσο και στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Βόλου.

undefined

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κουφοντίνας αποφάσισε την περασμένη Πέμπτη να αναστείλει την απεργία πείνας μετά τη απόφαση του Αρείου Πάγου που αναίρεσε το βούλευμα του Συμβουλίου του Πλημμελειοδικείου Βόλου με το οποίο δεν του χορηγήθηκε η έβδομη κατά σειρά άδεια. Ειδικότερα, το ΣΤ' Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου έκρινε ότι και όσοι έχουν καταδικαστεί σε περισσότερες από μία φορά ισόβια, έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν τακτικές άδειες από τη φυλακή.

Κώστας Μπακογιάννης: «Κάλεσα τα "κουφοντινάκια" για κρασί»

Οι αντιεξουσιαστές πληροφορήθηκαν το βράδυ της Τρίτης την παρουσία του κ. Μπακογιάννη μαζί με δημοτικούς συμβούλους στην ταβέρνα στα Άνω Πετράλωνα.

Φώναξαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και απαιτούσαν από τον Κ. Μπακογιάννη να αποχωρήσει, ο οποίος δεν αποχώρησε. Αντίθετα, συνέχισε τη συζήτηση και το φαγητό του.

Κώστας Μπακογιάννης: Κάλεσα τα

Η συγκεκριμένη ταβέρνα αποτελεί στέκι του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων. Κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν στην ταβέρνα, διαμαρτυρήθηκαν προς τους αντεξουσιαστές, ζητώντας τους να αποχωρήσουν.

Στην απαίτηση τους να φύγει από την περιοχή, ο Κώστας Μπακογιάννης τους είπε ότι «απαγορευτικά βγάζουν μόνο τα λιμεναρχεία», ενώ χαρακτήρισε τους αντιεξουσιαστές «κουφοντινάκια» και είπε ότι τους κάλεσε να τους κεράσει κρασί και να συζητήσουν. Αναφορικά με το περιστατικό σχολίασε πως «ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βγήκε από την ενταντική ο Κουφοντίνας!

Δημήτρης Κουφοντίνας: Σταματά την απεργία πείνας μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share