Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συνελήφθη και ο τρίτος δραπέτης από τη Διεύθυνση Μεταγωγών!

Συνελήφθη πριν από λίγο και ο τρίτος δραπέτης!

6 Ιουνίου 2019 13:16
Συνελήφθη και ο τρίτος δραπέτης από τη Διεύθυνση Μεταγωγών!

Συνελήφθη πριν από λίγο και ο τρίτος δραπέτης από τη Διεύθυνση Μεταγωγών στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Πρόκειται για Αλβανό 35 ετών, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε σπείρα που είχε διαπράξει σειρά ληστειών σε σπίτια στα νότια προάστια της Αττικής, μεταξύ των οποίων και του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και του τέταρτου δραπέτη.

Συνελήφθη και ο 2ος δραπέτης στον Βοτανικό!

Συνελήφθη και ο 2ος δραπέτης στον Βοτανικό! Πρόκειται για την απόδραση από την Διεύθυνση Μεταγωγών!

Ο δεύτερος από τους δραπέτες συνελήφθη στον Βοτανικό. Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία είχε συλλάβει έναν από τους δραπέτες στην περιοχή του Ρέντη.

Οι τέσσερις κρατούμενοι των φυλακών, αλβανικής καταγωγής, κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αστυνομικούς, τους ακινητοποίησαν και άρπαξαν τα όπλα και τα κινητά τους, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν χρησιμοποιώντας περιπολικό, το οποίο εγκατέλειψαν λίγο πιο μακριά.

Δολοφόνος, διαρρήκτης και πρωτοπαλίκαρο μαφίας οι 3 Αλβανοί δραπέτες: Φωτογραφίες τους στην δημοσιότητα!

Άκρως επικίνδυνοι είναι οι τρεις Αλβανοί καταζητούμενοι, που απέδρασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας από το τμήμα μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας είχε διαπράξει δολοφονία ενός νεαρού μάγειρα στην Καισαριανή το 2012, ο δεύτερος είχε κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή, ενώ ο τρίτος είχε... πλούσιο βιογραφικό εντός κι εκτός φυλακών.

Οι τρεις δραπέτες του τμήματος μεταγωγών παραμένουν ασύλληπτοι με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό από τα ξημερώματα, οπότε κι απέδρασαν από το κελί τους.

Συγκεκριμένα ο πρώτος είχε συλληφθεί στην Κύπρο το 2012. Μαζί με συνεργούς του είχαν επιχειρήσει να αρπάξουν το αυτοκίνητο του σεφ Νίκου Παπουτσιδάκη κάτω από την πυλωτή της πολυκατοικίας του στην Καισαριανή. Ο άτυχος σεφ και ο αδερφός του επιχείρησαν να σταματήσουν τους κλέφτες. Εκείνοι, στη θέα των δύο αδελφών άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ σκοτώνοντας εν ψυχρώ τον 30χρονο και τραυματίζοντας σοβαρά τον μεγαλύτερο αδερφό του.

Ο δεύτερος ένας 35χρονος, τον Απρίλιο του 2018 είχε εισβάλει με σπείρα στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή στην Βουλιαγμένη. Οι δράστες είχαν ακινητοποιήσει τις δύο οικιακές βοηθούς, άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ και ακριβά ρολόγια από την συλλογή του «ΛΕ-ΠΑ», ο οποίος απουσίαζε σε ταξίδι στο Μιλάνο. Οι τρεις δράστες είχαν συλληφθεί μετά από κινηματογραφική απόπειρα διάρρηξης στον Άλιμο, όπου είχαν δέσει μητέρα και γιο μέσα στο διαμέρισμά τους. Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, προσπάθησαν να ξεφύγουν πηδώντας από παράθυρα. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν ρίχνοντας και προειδοποιητικές βολές στον αέρα για εκφοβισμό πριν τελικά τους συλλάβουν.

Ο τρίτος πρωταγωνιστής της αναταραχής στις φυλακές Κορυδαλλού είχε ενεργό συμμετοχή σε άλλη συμπλοκή μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα, τον περασμένο Μάρτιο, ανάμεσα σε ομάδες Αλβανών και ομογενών από Ρωσία. Είχε σφαγιαστεί ένας 33χρονος, υπόδικος για απόπειρα ληστείας και οπλοφορία, ο οποίος εφέρετο να είχε επαφές με 38χρονο, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2018 είχε γίνει στόχος αποτυχημένου συμβολαίου θανάτου στον Πειραιά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας εκδότης!

Φρίκη: Γιατρός σκότωσε 25 άτομα δίνοντας τους παυσίπονα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share